Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

poszliśmy prywatnie do pediatry i co się okazało? Zuzia ma wszelkie objawy alergii na białko mleka krowiego. Dzisiaj po południu mamy testy alergiczne. Dziecko biedne wrzeszczy przy każdym karmieniu. Mamy wprowadzic już soki owocowe, bebilon pepti, zupełnie inne leki i czekać na wynik. Zuzia prawie nie je. Nic tylko ręce załamać. Nigdy więcej nie pójdę do lekarza w przychodni :/Właśnie wróciłam ze spotkania "rodzinnego" z tajemniczym J.![]()
no więc młodszy syn Natan ok, przyjęcie normalne
starszy Klaudiusz, obserwator;-), więc nie było żadnego afiszowania się, nie było buziaków, chociaż miałam na to wielką ochotę
mama J. sympatyczna kobieta, która przywitała się i zaproponowała ciasto
no i dopiero jak odwiózł nas do domu, to dostałam solidnego buziakaa Remi nowych kolegów zaakceptował i chętnie się bawił i nawet był grzeczny
tak to właśnie u nas było dzisiaj
![]()
ASIONKU nieeeOla dopiero za jedną rączkę zaczęła chodzić dość pewnie, potrafi też przez chwilę stać bez trzymania, ale na pewno jeszcze z miesiąc jej potrzeba :-) A u mnie wszystko w porządku, powoli odnawiam się fizycznie, psychicznie i intelektualnie po tym, co mi Ufolek zafundował
![]()

a mi jakos caly dzien zlecial. kolezanka siedziala prawie do 19, potem kolacja, jedzonko, prasowanie. I nowa panikaotoz bardzo dziwnie boli mnie nadbrzusze, jakby na wysokosci watroby (chyba), takie klucie, pieczenie, palenie (nie zgaga). Przechodzi jak siedze, wiec siedze.
teraz sobie ogladam chirurgow i sie luzuje od panikowania
boogie!![]()
nic nie ma w tv na tych moich nedznych 2 polskich kanalach to trzeba bylo sobie znalezc jakis serial na wieczory Cześć
Asionek Nat jest śliczny!!!! I taki już duży chłopczyk))
Ja pajonkuff nie mam a w piwnicy pracowej układam ksiązki bo straszne ilości przyszły dla dzieci z projektu.
Dodam jeszcze do aktualności że Wiki zaczęła chodzić sama)
Kotku jestem, wczoraj nie miałam siły wejść. Lekarz rodzinny nie widzi żadnego problemu, kolka i tyleposzliśmy prywatnie do pediatry i co się okazało? Zuzia ma wszelkie objawy alergii na białko mleka krowiego. Dzisiaj po południu mamy testy alergiczne. Dziecko biedne wrzeszczy przy każdym karmieniu. Mamy wprowadzic już soki owocowe, bebilon pepti, zupełnie inne leki i czekać na wynik. Zuzia prawie nie je. Nic tylko ręce załamać. Nigdy więcej nie pójdę do lekarza w przychodni :/
Witam wszystkie koleżanki, dziś bez humoru niestety...
Asionek Ty wiesz że u nas nocki identyczne ostatnio są???
Młoda się wierci i rzuca po łóżku jakby nie mogła znaleźć pozycji, ale nie wybudza się całkiem... czasem też coś gada albo krzyczy przez sen... dopiero jak ją wezmę na rękach polulam to czasem zaśnie i juz się nei wierci... cyc na takie wiercenie niestety nie zawsze działa...
może to faktycznie złe sny...
Z chodzeniem to jeszcze nie wiem co wolę bo ona robi po parę kroczków narazie i upada.... ale chyba gorzej bo musze lepiej pozabezpieczać kanty i wszystkie ostre powierzchnie... i łazić za nią dopóki sie nei nauczy stabilnie chodzić...