• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Ja też bym już chyba miała nas dość........ niezdrowo się robi co rusz u nas, bo nie można wyluzować się i być sobą :sorry: Sama się też przyczyniam do tego :dry:

Gdzie są te czasy, kiedy się nie miało świadomości, że jest się śledzonym :confused:

Ostatnia edycja:
ni ma Kotku... smutne jak ktos swojego zycia nie ma, i dziecka i matury i innych rzeczy... wszystko bawi do czasu, mnie juz nudzi. Dureń pozostanie durniem, niech nim jest dalej. Szkoda tylko ze tak odpłaca wielu osobom ktore pomogły, wspierały, wysyłały kartki, paczki chciały pożyczać pieniadze. Ja temat uwazam za zamkniety :)

Ostatnia edycja:
RURECKO Ja też go zamknęłam, ale dziś zaliczyłam zdziwienie, że co komu do naszej parówy :eek: I żeby mieszać do tego pomarańcze i wisienki :eek: Aż się musiałam poblokować, żeby mnie nie kusiło zaglądać do mądrości o głupocie... :sorry: Pierwszy raz w życiu takie mecyje!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry