• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

Przyznaję szczerze i sumiennie że próbowałam was doczytać aleście tyle naprodukowały że nei dałam rady... Zresztą NIC nie spałam w dzień i oczy mi się zamykają:(((

Dla zainteresowanych opisuję dzień:)
Idealny:))
Było zimno i padało cały dzień i na wsi wszędzie mokro i błoto. Czyli pięknie:) Odpadły gupie pomysły w stylu - a może jak mamy wolne to umyjemy samochód itp...
Przebraliśmy się w stare ciuchy (bo to taka porządna wieś jest, wszystkie zabudowania gospodarskie ma - moi rodzice kiedyś tam nawet krowy i owce mieli:) i nawet gumofilce znalazłam i włożyłam:)) Poszliśmy ukopać sobie ziemniaków do domu, po kostki w błocie, potem marchewka, buraki itp. A potem gril i ognisko - w deszczu (no mrzawka to to była) i hamburgery i pieczone ziemniaki:)) I tak sobei siedzieliśmy przy tym ognisku brudni i mokrzy i normalnie cieszyliśmy się jak dzieci:)) Łaziliśmy po łąkach i polach... i gadaliśmy strasznie dużo...
Pikantne szczegóły pominę - było idealnie i już zapomniałam że można TO robić tyle czasu:)))
Akumulatory naładowane:))

LIL mi też się dziecko popsuło i też się chyba na UFolka zapotruje ze spaniem.... Do 21 dziś walczyłam i tak jest od kilku dni... A tak wogóle to chciałam napisać że przeraził mnie opis waszego usypiania się... PODZIWIAM szczerze że dajesz radę!!!

KOTEK na Oleńkę się nie załapałam a wiem że zdjęcie było więc poproszę na ofce - no chyba że już jest:)) I doczytałam że beksa dziś była - cały dzień tak czy tylko rano bom nie doszła za daleko w tym czytaniu:(

RURKA dobrze że nie Zuu nie ma alergii i z brzuszkiem wsio ok:)

MADE kupiłąś skarpetki??

Nie wiem co jeszcze i komu chciałam...

Miłej nocki i wyspanej:))

reklama
Ha Kocurku! No właśnie! Coś nas łączy!!!!! I ciekawam jak zrozumiałaś ten aforyzm. Ja go tylko wstawiałam, bo dużo się ostatnio o głupocie na forum mówi. A mi się wydaje, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i tyle....

Made
ja znalazłam faceta, który mi powiedział, że wypisze mi fakturę dokładnie tak jak chcę - tylko wtedy zapłacę drożej, bo 23% VAT - a Ty jakie masz obejścia?

Czyli facet chce Cię nabić w butelkę:sorry:
ale zaraz, Ty tylko kcesz fakturę czy z wstawieniem? Bom zapomniała:zawstydzona/y: jeśli coś z wstawieniem, to tak, nabija Cię w butelkę:zawstydzona/y:

hehe :-D KUOTEK.....ale mnie kusisz :-p jak ten wonsz tom Ewe :-)

wcale to nie jest powiedziane, ze to była Ewa:-p

moze dawno parówy w pipie nie miały?:szok:

:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D

Ajas chyba poszło! :-) A ja przez przypadek Ewci zaproszenie wysłałam, bo myślałam, że to Ty, a grzebałam w znajomych Rureczki :-p:-p:-p Także Ewciu już mi nie uciekniesz i to zaproszenie to ode mnie! :-)

DOBREJ I SPOKOJNEJ NOCY!

a zaraz zerknę na tę społeczność i porzucam okiem:tak:

Monia,
super, że suuper :)):tak:

dziewczyny, ale o kim znowu mowa? kto znów nie odpuszcza, bom nie w temacie:zawstydzona/y::sorry:

i nie pamiętać co dalej

aaa Made, Kochana, ja fb założyłam dla kolerzankuf, ale póki co mnie nie wkręcił i mało co wchodzę:-p a obsłuzyć siem nim nie potrafiem:zawstydzona/y:

Resztę Babeczek witam :))

Lili, M.O. to Ty:-p

a kto to jest R.K, J.L. i A.B:-p
zapewne kulerzanki z bb, ale które:sorry::-p

Nie, no... monologów, to ja prowadzić nie będę... idem sobie

Ostatnia edycja:
I ja podpisuję listę :))

Monia, hej ;-)
u nas pobudka o 5:30:eek: ale o 6:30 dziecie kimnęło się jeszcze na ponad godzinę:-p
okk, zapomniałam Ci wrzucić link z dresikami i leginsami:zawstydzona/y:
ale jak juz kupiłaś, to za późno:zawstydzona/y:

EWCIK wrzucaj wrzucaj:)
bo tego przecież trochę potrzeba, a ja WCALE nie mam ubrań na jesień takich cieplejszych. Koleżakna ma mi dać ale to we wrześniu najwcześniej więc powoli kompletuję:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry