reklama

Staraczki forever!

LILUŚ wiem bo ja też nie potrafię Wiki nauczyć żeby sama zasypiała... tez nie umiem zostawić niech się wyryczy:( Tyle że u nas to przy cycu generalnie zasypia... ostatnio jej się coś odwidziało i łazi po całym łóżku i ucieka z pokoju...

I ja nie wiem jak to działa... Jak jest z nianią to jak wstanie o 6 to po 8 idzie spać a potem po 13.. a jak ze mną to łazi i łazi i gada i gada i dopiero przed chwilą uśpiłam... a wstała o 6...

I zaliczyłyśmy niedawno pierwszą krew.... nosiła grzebyk mały i tak upadła że sobie dziąsełko rozcieła:(( Bidne moje małe... a wredna matka korzstając z krzyku i płaczu wzięła do cyca i podstęnie uśpiła...

Czas na kawę!

reklama
Kawa:)
I ciastko dla Koutka:)

Załączniki

• kotek.jpg
    kotek.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 24
  • kawa_z_ciastkiem_0.jpg
    kawa_z_ciastkiem_0.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 26
Kuotku, a coś dziś taka zalatana, rze nie masz czasu?
pozgrywałam zdjencia z aparatu, zaraz wrzucem zdjecie z brzoskwinkom, ale nie jest tak pikne jak Oleńki:zawstydzona/y: bo, było robione prawie na początku jak mały się dobrał do brzoskwinki

Made hahahahahhahaha:-D:-D:-D:-D

Doszłam do wniosku, że niektórzy mają na prawdę zwichrowane mózgi:eek: a raczej ich brak...
Pomijam wiek, ale żeby mieć dziecko i zachowywać się jak jakiś psychol:eek: idealny przykład dla dziecka...

Znalazłam Poczka :))

Ostatnia edycja:
Dzień dobry Moje Kochane Kuleżanki :-D

Wczoraj mnie Szanowny zaciągnął pod kołderkę na seansik :-p FILMOWY!
Oglądaliśmy "Duchy Goi" :)) Amerykański knot hehe :-D Oczywiście żartuję, wrodzona złośliwość przeze mnie teraz przemawia :))) FAJNY!

moniu - po prostu się zachłysnęłam tą Twoją wsią :zawstydzona/y: Cudownie spędzony dzień! made to lubi takie klimaty......gumioki i kilogramy ziemi pod paznokciami.......zabierz mnie tam:sorry2:

ewciu - znowu ten sam psychol???

Ajas! Gdzie jesteś? Miałaś se z nami pobytować trochę :-)

reklama
Made, tak...
poczytałam to, jak niektórym brakuje 5 klepki, a raczej wszystkich:eek:

a Ajas siedzi w krzakach:-p

aaa Made, i jeszcze jedno do Twego wczorajszego posta, wcale nie było powiedziane, że to było jabłko:-D:-p

a ja jestem wściekła:wściekła/y: wlamali mi się do samochodu...:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry