Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
EWCIA brzoskwinka Mikosia jest jedzona z wysokom klasom
Wbijaj na grilla, może Ciebie niech mój tata pozamęcza gadkom hehehee bo ja już odpowiedziałam na tysiąc pytań, a końca nie widać
EWCIK ja też nei umiem szperać po allegro ale wczoraj przeraziły mnie ceny w sklepach... odbijamy się powoli bo dopiero co Z znalazł pracę i nei mamy kasy a Wiki dresów potrzebuje koniecznie!
Kuotku, bo człek jest taki, ze nie docenia tego co ma... a gdy zacznie doceniać, to już jest za późno...
na ofcach masz dopiero "eleganckie" jedzenie przez Ciebie siem wzruszyła i łezka mi się w łoku zakręciła... jaki to mój synuś był malusi... normalnie szok, jak ten czas leci!!!
EWCIU ja się wychowałam bez taty. Nie potrzebuję "taty" Brzmi to okrutnie, ale to prawda. A doceniam i owszem, ale dopiero starania, by być "dziadkiem" )