reklama

Staraczki forever!

reklama
LILUŚ
No więc właśnie rozpoczynamy usypianie - Ufolek pochłonął prrzed chwilą drugą butlę 150ml, po czym zerwał się do zabawy :-D

W pokoiku Oli mamy na dywanie grubo złożony koc, na nim podusię i kołderkę i przytulaki :tak:
Rolety do połowy zasunięte. Komputer wysoko na komodzie. Względna cisza i półmrok.

Ufolek co parę minut przerywa zabawę, przychodzi na ten koc, przytula się do mnie, albo do poduchy, po czym zaraz wraca do przerwanych czynności zabawowych :-p Ale nie jest marudna, nie płacze, tylko łazi po pokoju, porządkuje i przegląda zabawki i zaraz na ten kocyk wraca :-) Za którymś tam razem, około 21.30 zostaje już na kocyku, naciąga kołderkę i zasypia :sorry2:

Made mam do dyspozycji łóżko 180 szerokie - z jednej strony pod oknem zabezpieczone poduszkami, z drugiej strony zastawione łóżeczkiem (które chociaż jako barierka się przydaje). Poza tym tak od połowy nocy śpimy pod jedną kołdrą i nie boję się o nią - bo ona jak śpi to twardo. A jak łazi to ja i tak czuwam....Ale w nowym mieszkaniu będzie troszkę inaczej to wyglądało i właśnie troszkę zaczynam się obawiać...Ciekawa jestem Twojej jutrzejszej relacji!!!!!

Kocurku Twój opis usypiania uwielbiam! Skłonna jestem zrobić podobnie - tylko, że u mnie jak jest już zmęczenie to jest taki ryk, że hej....Dopóki nie pójdziemy na piłkę.....:eek:

Rureczko no właśnie ten smok to by mi życie ratował! Dla trzeciego dziecka biorę smoka do szpitala już!!!!!! :-p:-p:-p

u nas smoczek sprawdził się dopiero po kilku tygodniach, znaleźliśmy idealny i wtedy się zaczeła wielka miłość!

Wiecie co? już 2 butelki TT mi się zepsuły... jakaś wadliwa partia?? jutro muszę kupić nowe i chyba tym razem coś innego!

reklama
Lilu kto to wie... może i czecie będzie akurat na nowe mieszkanko:-D

Poszukuję pajacy na allegro na 62. Dzisiaj wyciągałam po kąpieli kolejne w półki i wszystko za małe!!!! jak to tak? żeby dzieci tak szybko rosły?????????????????????????

Made mamy dwie antykolkowe i w jednej i drugiej poszły zaworki odprowadzające powietrze, przy piciu smoczek zasysa się do środka butelki, cieknie sok czy mleko spod nakrętki . Oddała bym je do sklepu bo to całkiem nowe butle ale nie mam paragonu :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry