reklama

Staraczki forever!

reklama
Hehe Boogie no i co z tym łysym dwa razy starszym od Made i Kocurka razem wziętych???? :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Rozumiem, że na odpowiedź będę musiała trochę poczekać, bo pewnie zajęta jesteś :-p:-p:-p;-);-);-):-):-):-)

Ja dziś rozmawiałam z pewnym seksi głosem i nie była to seks linia....:-p:-p:-p:-p

I Martynka znowu zasnęła w łóżeczku! :szok: Jestem w szczerym szoku, bo nie wierzyłam w takie coś kompletnie! Garba od piłki dostałam! A teraz piłka służy mi do trzymania wygodnie nóg na niej jak tu siedzę i z Wami piszę....Także Made Słoneczko - obawiam się, że zdjęcia na piłce nie będzie :-p:-p:-p:-p Jakoś Ci to wynagrodzę! :-p:-p:-p

Oczywiście łóżeczko wciąż nie ma boku, ja leżę tuż obok i rano mała i tak jest u mnie. Ale przez ostatnie dwie noce TFU TFU TFU karmiłam dwa razy tylko w nocy....Więc idzie się wyspać....TFU TFU TFU!

No nic nie wiem czy popiszę więcej, bo będę zaraz krwawy serial oglądać.

KUOTEK - dalej zepsuty ten Boris :eek: chyba mu wleję jakiś panadol do dzioba :zawstydzona/y: rence i rence......a jak siem kłócić zaczął :szok: Wykapany Januszek! Jeszcze trochę, a karcer mię czeka :oo2:
A UFOlek jak? Walczy? :sorry2:

Lilu! O! To to! Razem wzięta made z KUOTEM! :-D)))
Szkoda tej piłki, no ale nie samom piłkom człowiek siem raduje :-):-):-) SUPER, że Martynka znowu usnęła.......chwilo trwaj!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry