reklama

Staraczki forever!

Kocurku co z tym netem skaczącym???? A z tym, że razem wzięte to ja tak zrozumiałam! Do tego ten łysy...To ja już nie wiem co jest grane :-p Fakt, że zdjęcie powalające....burza włosów również....młodość....świeżość....radość....i seks.....

Made ja nie wiem czy ten sukces będzie trwał - ale póki co mam radość wielką. A co z Boryskiem??? Marudzi z powodu ząbków????

reklama
Ale, ze made wyparta ze świadomości? :eek::baffled::sorry2::szok::oo2::hmm: jak to???????

LILU - no chyba zęby, bo wpycha paluty wszystkie te u rąk i jeszcze tymi od nóg dopycha :eek: i w ogóle się tak częsie, tak jak na złość głowom wyma****e na wszystkie boki :eek: i wpycha se paluta do ucha i siem za nie ciongnie :eek:

Ostatnia edycja:
Made no bo już myślałam, że mię pamięć szwankuje....

Póki co to mię BB szwankuje - całkiem na poważnie posty mi znikają i pojawiają się! Albo pół posta! Raz jest, za chwilę nie ma!!! Hmmm...idę na tę krew, bo zaczynam w swój rozum powątpiewać....:errr::eek:

O zobaczcie - czy Wy też widzicie tego posta tyle, co ja Wam na obrazku pokazuję??? Bo mi się wydawało, że więcej napisałam...

No i od Made mam odpowiedź...A właśnie Made - to dziwne co się z Boryskiem wyrabia...ojojojoj......OBY przespał spokojnie noc!!!!! I oby to faktycznie tylko ząbki chwilowo!!!!

Zobacz załącznik 492656

LILU - ja właśnie widziałam, że Twój post jakby częściowo zanikł :eek: ale se myślę......przecież tam nic takiego nie było, że czeba by było usuwać :eek: jakie to wszystko skomplikowane.........:baffled:
Co za krew będziesz oglondać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry