reklama

Staraczki forever!

reklama
Rety tak na noc mi ciśnienie podnosić!!!!!! Ale się cieszę!!!!!! Wzruszenie serce ściska na maksa!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witamy Zosiu!!!!!!!!!!! Poczku jak najszybciej wracaj do nas zregenerowana i wyspana!!!!!!!!!!!!! I jak zwykle w takich sytuacjach mam ciary od stóp do głów!

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŚCISKAM POCZKA NAJMOCNIEJ JAK SIĘ DA :rofl2:

CUDOWNE WIEŚCI :))))))))))))))))))))))))

Mogę iść spokojnie spać..............:sorry::sorry::sorry:

:rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2: :-) :rofl2:

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry