reklama

Staraczki forever!

E tam dzielna! :P jak nie spałam całymi nocami, bo nie zdążyłam zasnąć, a już się mała budziła to musiałam sobie z tym poradzić sama, bo zwyczajnie go nie było w domu haha. Zapewniam Cię, że gdyby był w domu, to by było nieciekawie - goowno by było z mojej mądrej teorii o niewchodzeniu sobie w kompetencje buahaha :D

WIOLU wielkie gratulacje! :-)

reklama
LILUS :-*.TULAM BARDZO MOCNO.
Franio zasnol, potem polozylam sie z Iwa w sypialni i w ten sposob zaliczylam 2 h drzemki, jak sie obudzilam to maly bawil sie w wozku , a po chwili Iwa tez wstala.
a co do obowiazkow to ja mam podobnie jak Kotek.

Kotku u nas dzis ok, wczoraj mialam sresujacy dzien ale juz jest ok.

dziewczyny szukam bucikow dla Frania , mam 3 kombinezony ale z tego 2 nie maja bucikow i musze cos kupic . macie jakies propozycje?

Wioluś matko jak Ty masz dobrze z dzieciaczkami! U mnie Maciuś od dawna nie śpi w dzień, a mała jak pośpi godzinkę to już cud......A co do butków to dla takiego maluszka chyba jednak najlepsze takie materiałowe kapciochy - często w komplecie z kombinezonem. Moje dzieci w tym wieku zrzucały każde buty....ale może Franio ma inaczej....

Kocurku ja po prostu nie dałabym psychicznie rady jakbym miała być całe dnie sama z dziećmi w domu. Wiem, że czasem inaczej się nie da - może wtedy musiałabym się odnaleźć. Ale póki co doceniam, że M. wraca po 16 i mi we wszystkim pomaga. A jak nie on to moja mama. Ja sama to bym się zamarudziła do znudzenia....

lil ha ha :-)dzis sie tak udalo, to chyba taki prezent za wczorajsze nerwy.a co do bucikow to maly nie zdejmuje z nozek , i tez mysle ze najfajniejsze byly by takie cieple papucie bo orginalne od kombinezonow gdzies pogubilam

WIOLU poczekaj kochana.. coś Ci pokażę za jakąś godzinkę.. tylko już w wannie siedzę i zanim się oporządzę :P i włosy wysuszęęęę.... łojeju te włosy :///
Mała mi dzielnie wrzuca do wanny wszystkie zabawki hehe

Jestem:-)
zaraz i będzie kawa:-)

Lili, nie popuściłabym nie odwożenia Malucha do przedszkola:sorry:
gdybym nie miała prawka czy nie jeździła zimą...
Ciekawe co Twój Pan powie jakby Maciuś chodził do prywatnej szkoły oddalonej daleko:-p mamy zimę i nie będziesz chodził:-p:rofl2:

Kuocie, uwielbiam Cię czytać:sorry:

Byliśmy na spacerku, w końcu!!!!
A teraz mamy histerię:eek: bo matka nie chce dać aspiratora...:eek: czy aby przypadkiem nie wchodzimy małymi krokami w bunt dwulatka:eek: bo było przy tym rzucanie się na podłogę:eek::baffled:
oho ignorowanie dobrze robi, dzieć już cicho przyszedł ze swoim pajacykiem na kijku:-p

aaa Wiolu, ostatnio widziałam gdzieś takie ciepłe paputki... poczekaj chwilkę:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry