reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

reklama
No dobra... ochłaniam... :-p

Musiałam dziś uciekać z domu, bo Ufolek był niemożliwy :eek:
Okazało się, że w CH był jeszcze bardziej niemożliwy :errr:
Siedzieć nie. Jeździć nie. Chodzić TAK, ale tylko za dwie rączki, czyli wózek zębami, co było niewygodne :dry:
W ogóle, jak było nie po ufolkowemu to od razu rozlegał się taki pisk, że tysiące oskarżycielskich spojrzeń mnie oblegało :oo2:
Do tego ten ząb :///////////// Co ja siem naprzeklinała w duchu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaa a w drodze do CH dupnął mnie w dupę jakiś pan Octaviom...... i mam wgiętą klapę :baffled: Spisali my jego łoświadczenie, dał wizytówkem i jeszcze kuot mu po tak lucku zagadał, że "siem najlepszym nawet zdarza"..... :eek: No co za goopi kuot....

Potem to już tylko pisk pamiętam i rzucanie siem Ufolka i jego bieganie z czymankom wózka i zakupienie GRAJĄCEJ ZABAWKI!!! dzięki której jakoś dojechałyśmy do domu bez wyłażenia z fotelika.
NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH DZIECI, palnijcie mnie w ŁEP jeśli kiedykolwiek o tym zapomnę :oo:!!!!!!!!!

A potem moje najdroższe maleństwo zagadywało do Reksia i Bonifacego i Filemona na jutubie, a potem śmieszne kocie filmiki oglądałyśmy i jakoś się udało zasnąć.......:confused2:

Heloł
Wpadam tu bo nie mam się gdzie posiać - staraczką już nie jestem, na mamuśkach nikt nie pisze a watki rocznikowe mnie drażnią. Chciałam wam tylko przesłać pozdrowienia i życzyć powodzenia tym jeszcze się starającym o pierwsze, drugie albo trzecie maleństwo. Szkoda że tak wyszło z poprzednim wątkiem ale już mu się emerytura należała to fakt.

Tak więc pozdrawiam tak fajnie po Euro 2012
Zobacz załącznik 493307

Dobry:dry: chyba...

Sypana celebrycka dziś...I mocna bo ledwo oczy otwieram...
Młoda zrobiła sobie przerwę od 2 do 4.... Myślałam że jej tatusia to zamorduję porprostu! A rano się okazało że nie miałam racji i niepotrzebnie syczałam w nocy i jeszcze on na mnie nakrzyczał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No więc Młoda pomimo napchania panadolem i tak sie budziła standardowo... a o 2 małż wrócił (zasnął przed kompem szukając prezentu) i oczywiście zgonił psiaka z łózka... on zawsze tak robi i zawsze więcej z tego złego niż dobrego bo psiak po dobroci nie zejdzie i zawsze się Wiki budzi... Ale dziś pies pisknął i ja myślałam że mąż ją uderzył... No w każdym razie pisk obudził i wystraszył nas obie i było po Wikusiowym spaniu.... I pomimo morderczych chęci nawet awantury nie mogłam zrobić bo udawałam że spię żeby małe usnęło.... Potem juz na kolanach ją tuliłam, a potem to juz nie pamiętam...
A rano się okazało że psinka coś sobie w łapę zrobiła na spacerze i jak grzecznie schodziła z łózka to sie uraziła i stąd pisk...
Ale zadzwonię dziś ze skargą na listonosza to sie wyżyję:-):-):-)

Kocie jejkus jak strasznie współczuję męczącego dnia!!! Oby już było lepiej!
Podziwiam że Ty to ogarniasz....

Bry przy kawusi:-) i skrzeczącym Synusiu:baffled:
ale nie, kawę z kuleżankami wypiję:sorry2:

Kuocie, ja już przes,36tałąm,33,,
zwracać 3uw3agę
na pa+trzących ludzi, gdy moje dziecię coś próbuj+e na swoim posta
wić

;-)

6M636a,3ws5936ółczuję nocki... Bidulko...

wubaczcie za szyfroqwanie, ale me dziecię si ę dorwało, oho już poszedł:-p

Dzień dobry :)))

monia - kupiłaś już KALOSZKI? :sorry2: Sorry.............

KUOTU - Ty lepiej powiedz, że siem Łazik zepsuł :-p made wszystko wypaczyła :zawstydzona/y: Jak ząb? Jak UFOlek?

Zesrał się......to już druga KOOPA dzisiaj........EKSTRA! Nie ma co.....:baffled:

Dzień Dobry! Nie zepsuł się mój dzielny łazik!!!! :-):-):-) A miejsce lądowania nazwali Bradbury Landing, od nazwiska autora Kronik Marsjańskich, które analizowałam w swojej pracy magisterskiej :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Półtora miesiąca tamu Ray Bradbury odszedł w wieku 92 lat :sorry2:

Noc straszna, 8 tabletek połknęłam, co dwie godziny dwie :dry: Ale już mi przeszło UUUFFFFFFFFFFFFFFF

CELEBRYCKA ZATEM :rofl2:

MADE Ufolek na razie mam MiniMini włączone i wyżywa się na butelce po wodzie, poza tym niestety marudzi....ehhh

reklama
Made nie kupiła:baffled::baffled::baffled::baffled: ale może dziś kupię:-):-):-)
A powiedz mi jeszcze jaki rozmiar?? Sandałki ma teraz 19 i są juz dobre. Więc nei wiem czy 20 czy 21....

Ale gówniarzowi kupiłam widziałaś?

A mąż już się rano przymilał tak ładnie żebym kupiła bo ona nie ma pomysłu i już nie będzie krytykował jak kupię.... powiedziałam że kupię ale na sobotę nie da rady i będzie musiał w przyszłym tyg specjalnie te 30 km jechać po pracy żeby zawieźć:))

współczuje koopy./... ciesz się że jeszcze z niom nie ucieka... Wiki ubrudziła ostatnio dywan:baffled::baffled:

Do góry