reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

Jam kapsułkę zapodała i jest w niebie :-p

MONIU przerwę rób! Boo serwuje Celebryckom jakom sobie tylko wymarzysz :-D

MADE a gdzie Ciem i majtki wcięło :eek:

RURECKI jak eksperymenty kleikowe na małej Rurecce? Były? ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Made, u nas ostatnio trochę kiepsko...

Mały wybudza się ostatnie noce... płacze, krzyczy...
ale dziś odkryłam winowajce... wyżyna Mu się dolna dwójka...

a poza tym spacerowo;-)
wczoraj mój Synuś podrywał dziewczynkę na placu zabaw:-D
upodobał sobie jedną i chodził za nią i ją przytulał:-D a jak już szliśmy do domku, to pokazywał na nią mówił dzidzi i rączki krzyżował, że chce przytulić:-p:-D słodziak mój kochany:-)

aaa widzialam super majtka:-D:-D piękne łoby dwa!

Koleżanki odzyskałam samochód! cieszmy się i weselmy!!!! nie powiem Wam ile mnie to pieniążka kosztowało:wściekła/y: ale co tam! można jeździć:-D z tej radości kupiłam smoczki do kaszki:-):-):-)

No wreszcie. Po obiadku i po różnych innych rzeczach, chwila z Celebryckom ;-)

RURECZKA hip hip samochód! :-) Hurra smoczki!!! :-)

EWUNIU oby lepiej już niedługo :sorry2:

reklama
hej :)

witam z kawka po obiedzie :)
od rana sprzatnie i czasu nie mialam nic ..

powiem wam Nat to normalnie kombinator hehe
on sie ciagle po wszystkim wspina , ale dzisiaj to juz przegiecie !
wstawilam pranie i maly sobie ogladal jak woda leci , no i ja na chwile wyszlam doslownie na sekunde , wracam i zawal :szok:
Nat zlapal sie drzwiczek od gory i wspinal sie tak po nich , juz nogi mial w polowie drzwiczek uczepione juz :szok: normalnie stal tak na nich w pionie ..
ja nie wiem kurka jak on to robi , ale bez kitu serce mi stanelo .. jakby tak spadl do tylu na kafle :eek:
nie mozna go na sekunde z oczy spuscic ...
wsumie fota by byla fajna hehe , ale od razu go sciagnelam z tych drzwi

Asionku - a nic nowego, zabiegana jestem i jakoś tak powoli leci. Karola od 3 września idzie do 4 grupy przedszkolnej, a Emilka ciągle ze mną siedzi. Z firmy wyszły nici bo o dofinansowanie nawet jakby się chciało to się nie doprosi człowiek bo wszyscy znajomych przepychają w pierwszej kolejności a szarego człowieka mają w nosie. Za to od stycznia teściowa idzie na emeryturę a ja zaczynam szukać pracy. Pewnie i tak nic nie znajdę zanim Emilka pójdzie do przedszkola więc nie stresuję się tym :p Dziewczyny jak widać rosną jak na drożdżach, Emilka ciągle się upiera że mówić nei będzie za to wszystko rozumie co się do niej mówi i jest zasadniczo bardzo posłusznym i pomocnym dzieckiem. A co u was słychać? Jak tam młody? Niedługo roczek mu stuknie :)

no to bede trzymac mocno &&&&&&&&&&&& za prace !!! napewno cos sie znajdzie :)
a Emilka jak zacznie gadac to was wszystkich zagada :-D
a u nas ok , Nat rosnie , rozrabia , kombinuje i tez grzeczne dziecko z niego jest , ciagle sie smieje do kazdego :)
kurcze ja sama nie wierze , ze to juz minal rok prawie !!

Ostatnia edycja:
Do góry