reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

reklama
Kuotku, nom jakiś taki podobny do dalmatyńczyka, ale rozchorował się nam i głową nie kręci:-D:-p
a Miki miał na tym zdjęciu:confused: 8 miesięcy:tak:

Kotku, tak sobie przeglądałam zdjęcia i co ja zobaczyłam na Mikołaja bodziaku hahaha, od razu o Tobie i Olci pomyślałam hahaha jak będziesz to Ci pokażę :)

Ostatnia edycja:
EWCIU jestem jestem, tylko się kręcę... poszukuję po domu brakujących klkunastu złotych hehe, bo inaczej nie kupię Oli pieluch w LIDLU i będzie mokła w tetrze, nawet ceratki nie mam grrr
Może wrzuć na ofce? :D

reklama
hej :)

od dziisiaj nie ma dosypiania z nami w lozku !! mam dosc wiercidupki :-D
trzymajcie &&&&&&& , prosze , za udane proby :)))

a tak to u nas chlodniej jest troche i nawet deszczyk pada :szok: uffff

Ewcia dopiero jak przeczytalam twojego posta , to sie zorientowalam , ze S&P to w Pl raz uzylam hehe , a tak to wlasnie ActiveBaby uzywamy i to one sa najlepsze :) zawsze mi sie myla te dwie paczki , nie wiem czemy , bo u nas S&P nawet nie ma heheh

ASIONKU Łomatko Huggies to dla nas już luksusowy towar jest :cool2::-p:-D:-D
.

jak dzisiaj zabek ?

ja nie kupowalam tych pieluch co normalnie sa dostepne w Pl czy tutaj wiec moze sa dobre , kupilam z Lidla sprowadzane z Hiszpani i one zle nie sa , ale tez bez rewelki :)

Hej :))
Umowa podpisana, Boris od poniedziałku do żłobka :eek:

wow juz :szok: w takim razie trzymam &&&&&&&&&& :)))
a ty juz do pracy wracasz ?

Asionek dzieki! ale gdybys miala podac mniej wiecej ilosci, to ile strzelac? i jak to w kazdym rozmiarze sa rozne? mi chodzi tylko o pampersy marki pampers - mozemy je kupic za 30% sklepowej ceny hurtem. Gdyby nie to, to poszlabym w sklepowe jakies tansze ale skoro jest opcja kupic je taniej niz cokolwiek co znajde w sklepie, to ide w pampersy marki pampers :) tylko nie wiem ile jakiego rozmiaru i czemu w ramach rozmiaru 2 sa midi i jakies inne jeszcze. szit.

hehe myslisz , ze pamietam ? 1 mialam jedna paczke to napewno :)
Nat grubiutki byl dosc i go juz cisnely w udeczka :) dlatego szybko na 2ki przeszlismy i tak jak u dziewczyn do ok 2 miesiecy na nich bylismy , oblicz sobie , ze na dobe idzie ok powiedzmy na poczatku nawet 10 pampkow ( chyba , ze moj to taki obsrajtuch byl :szok::-D) , pozniej juz mniej idzie niby , bo Nat ma dni kiedy tych kup jest z 4 plus masa sikow ciagle , bo pije ta wode non stop hehe
najdluzej to chyba na 4 sie leci , teraz jak skoncze 4ki bedziemy 4+ kupowac , bo juz widze , ze sa przykrotkie ...
jak cos najwyzej sprzedasz ;)))

Do góry