reklama

Czarny Kocur
Made by Made :*
Ja tam zwykle wpadałam rano, a wypadałam wieczorkiem, bez noclegu  Wilki można karmić za darmo
 Wilki można karmić za darmo  Siedzieć przy stołach z własnym prowiantem, albo ognisko, albo grilla rozpalić też :-)
 Siedzieć przy stołach z własnym prowiantem, albo ognisko, albo grilla rozpalić też :-)

Wilki można karmić za darmo
 Wilki można karmić za darmo  Siedzieć przy stołach z własnym prowiantem, albo ognisko, albo grilla rozpalić też :-)
 Siedzieć przy stołach z własnym prowiantem, albo ognisko, albo grilla rozpalić też :-)Czarny Kocur
Made by Made :*
Na nocleg nie mogłam sobie pozwolić przez wiele lat, potem to już Szanowny mi pozwolił  i na quady też pozwolił
 i na quady też pozwolił 
Wilki piękne i prawdziwe za siatką :-)
 za siatką :-)
Kuleżankuff jak na lekarstwo...
No nic, może uda się położyć Olę spać, a wtedy mama wreszcie sobie poczyta UBIK by Philip K. Dick ))))))
))))))
Buziaki!

i na quady też pozwolił
 i na quady też pozwolił 
Wilki piękne i prawdziwe
 za siatką :-)
 za siatką :-)Kuleżankuff jak na lekarstwo...

No nic, może uda się położyć Olę spać, a wtedy mama wreszcie sobie poczyta UBIK by Philip K. Dick
Buziaki!

Ostatnia edycja: 

Celebrycka nr 2 i kurczak z rożna z papryka na szybko )
)
Też bym sobie tak pokarmiła wilki.... ale ceny faktycznie....
Ewcik to my przyjedziem do Ciebie i od ciebie będziem jeździć na wilki co??
Kotek jak ząb?
Gdzie reszta kuleżankufff
 ??????
??????

Też bym sobie tak pokarmiła wilki.... ale ceny faktycznie....
Ewcik to my przyjedziem do Ciebie i od ciebie będziem jeździć na wilki co??
Kotek jak ząb?
Gdzie reszta kuleżankufff

??????
??????ewcia3004
Nadzieja umarła...
Monia, spoko;-)
To kiedy wpadacie

a ja się nudzę... mogłabym wziąć się za sprzątanie, ale dziś zrobiłam sobie dzień dziecka nie... stop... to już nie dla mnie hahaha
 nie... stop... to już nie dla mnie hahaha
ok, niech będzie dzień mamy no dobra, przyznaję się- dzień lenia
 no dobra, przyznaję się- dzień lenia

To kiedy wpadacie

a ja się nudzę... mogłabym wziąć się za sprzątanie, ale dziś zrobiłam sobie dzień dziecka
 nie... stop... to już nie dla mnie hahaha
 nie... stop... to już nie dla mnie hahahaok, niech będzie dzień mamy

Asionek31
Fanka BB :)
ja jestem 
nadrabialam i kurcze takie cisnienie jest , ze oczy mi sie same zamykaja :/ ledwo widze na oczy ... a juz spalam z malym raz
kawe pije znowu moze cos to da ?
na 15 ide po meza i do urzedu musimy podjechac
Ewcia tez mam dzien lenia
pewnie zrobimy cos , ale skromnie nie mamy tutaj duzo znajomych , a z dzieckiem tylko jedna para , mam nadzieje , ze przyjda , bo w planach wylot do Pl ...
 nie mamy tutaj duzo znajomych , a z dzieckiem tylko jedna para , mam nadzieje , ze przyjda , bo w planach wylot do Pl ... 
wczoraj szukalam jakiegos przepisu na tort , chce sama sprobowac zrobic
Nat tez niski jest hehe , ale to mu nie przeszkadza we wspinaczce ... nadrabia rekami ))
))
witam reszte kolezanek

nadrabialam i kurcze takie cisnienie jest , ze oczy mi sie same zamykaja :/ ledwo widze na oczy ... a juz spalam z malym raz
kawe pije znowu moze cos to da ?
na 15 ide po meza i do urzedu musimy podjechac
Ewcia tez mam dzien lenia

ASIONKU, MADE robicie roczek?
ASIONEK moją Ufolę tylko przykrótkawe nóżki powstrzymują od tych wspinaczek
pewnie zrobimy cos , ale skromnie
wczoraj szukalam jakiegos przepisu na tort , chce sama sprobowac zrobic
Nat tez niski jest hehe , ale to mu nie przeszkadza we wspinaczce ... nadrabia rekami
witam reszte kolezanek

hej kochane!!! 

martwi mnie kocurka zabek i tkwienie moni z pajokami i kierownictwem w piwnicy - badzcie dzielne! poczek z Wami duchowo!
u mnie wicie gniazda na calego. dzis od rana szalenstwo - lazienki, podlogi, szafki w kuchni, sypialnia, segregowanie rzeczy do piwnicy, skrecanie w piwnicy wieszaka na ciuchy, ktore tam maja byc, pranie, wieszanie obrazkow i cholera wie co jeszcze mi przyjdzie do glowy. na pewno musze umyc w kuchni podloge, bo znow jest brudna wrrr. moze poprasuje?
dla lil
drugi dzien z rzedu zgaga non stop. zabije kogos... i co jakis czas jakies rwanio-klucia w podwoziu ale poza tym enrgia tryskam i lece robic dalej!
aaaa i prosbe jeszcze mam. mamy okazje zamowic pampersy prosto od producenta z olbrzymia znizka (znajomi znajomych pracuja w p&g) tylko nie mam pojecia ile jakiego rozmiaru!? jedna mala paczuszke newborn kupilam i tego raczej zamawiac nie bede, bo w szpitalu pieluchy daja a potem w odmu najwyzej sie te malutkie dokupi. W aptece widzialam, ze pampers ma dwa rodzaje rozmiaru drugiego o c o kaman i jak to brac i w jakiej ilosci? blagam! help!
 o c o kaman i jak to brac i w jakiej ilosci? blagam! help!

martwi mnie kocurka zabek i tkwienie moni z pajokami i kierownictwem w piwnicy - badzcie dzielne! poczek z Wami duchowo!
u mnie wicie gniazda na calego. dzis od rana szalenstwo - lazienki, podlogi, szafki w kuchni, sypialnia, segregowanie rzeczy do piwnicy, skrecanie w piwnicy wieszaka na ciuchy, ktore tam maja byc, pranie, wieszanie obrazkow i cholera wie co jeszcze mi przyjdzie do glowy. na pewno musze umyc w kuchni podloge, bo znow jest brudna wrrr. moze poprasuje?
dla lil
drugi dzien z rzedu zgaga non stop. zabije kogos... i co jakis czas jakies rwanio-klucia w podwoziu ale poza tym enrgia tryskam i lece robic dalej!
aaaa i prosbe jeszcze mam. mamy okazje zamowic pampersy prosto od producenta z olbrzymia znizka (znajomi znajomych pracuja w p&g) tylko nie mam pojecia ile jakiego rozmiaru!? jedna mala paczuszke newborn kupilam i tego raczej zamawiac nie bede, bo w szpitalu pieluchy daja a potem w odmu najwyzej sie te malutkie dokupi. W aptece widzialam, ze pampers ma dwa rodzaje rozmiaru drugiego
 o c o kaman i jak to brac i w jakiej ilosci? blagam! help!
 o c o kaman i jak to brac i w jakiej ilosci? blagam! help!reklama

Asionek31
Fanka BB :)
Pok dobrze , ze energie masz 
co do pampkow to 1 jedna paczka , a 2 tez nie za duzo bymù brala tak gdzie o ile dobrze pamietam do 2 miesiecy sie je uzywa ( oczywiscie zalerzy od dziecka i jego wielkosci ) najdluzej na 3 jechalam , a teraz tez dlugo 4ki
 tak gdzie o ile dobrze pamietam do 2 miesiecy sie je uzywa ( oczywiscie zalerzy od dziecka i jego wielkosci ) najdluzej na 3 jechalam , a teraz tez dlugo 4ki  te dwa pierwsze rozmiary szybko wychodza z uzycia
 te dwa pierwsze rozmiary szybko wychodza z uzycia 
co do rodzajow to masz kazdy rozmiar i rozne jego rodzaje , jakie kupisz i jakie wam przypadna do gustu to juz inna bajka
ja lubie sleep & play , i te zielone opakowanie , pomaranczowe ( nie pamietam nazwy ) moim zdaniem najslabsze sa
teraz probowalam Haggis czy jak to sie pisze , bo byly w Lidlu za grosze i hmm na dzien jak czesto sie zmienia to ok nawet , ale ogolnie sa badziewne :/ tylko to jakas seria z Hiszpani byla z hipopotanem , takich tutaj nie widzialam
moze tez stad taka niska cena ?

co do pampkow to 1 jedna paczka , a 2 tez nie za duzo bymù brala
co do rodzajow to masz kazdy rozmiar i rozne jego rodzaje , jakie kupisz i jakie wam przypadna do gustu to juz inna bajka
ja lubie sleep & play , i te zielone opakowanie , pomaranczowe ( nie pamietam nazwy ) moim zdaniem najslabsze sa
teraz probowalam Haggis czy jak to sie pisze , bo byly w Lidlu za grosze i hmm na dzien jak czesto sie zmienia to ok nawet , ale ogolnie sa badziewne :/ tylko to jakas seria z Hiszpani byla z hipopotanem , takich tutaj nie widzialam
moze tez stad taka niska cena ?