reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

reklama
Miauczę głośno.....może Maniek przemówi :-)
Boris już zasypia, a my tylko czekamy na AMEN i włączamy sobie "33 sceny z życia" ;))
Jak ubytek? Lepiej troszkę? :sorry2:

Wyciszony ketonalem :-p O 1 muszę wziąć znowu, bo jak mi się rozkręci, to nawet po tabletce musi dwie godziny minąć, żeby ucichło :eek:

A Ufola dzielnie walczy, teraz kładzie misia i kuotka spać, najpierw wyrzucała je z łóżeczka, ale pokazałam jak bardzo płaczą i teraz je głaska i układa na podusi :)))) Oczywiście co chwila nimi rzuca gdzie popadnie hehe

Hahaha,

Kuotku, zeby to Twoja mama wiedziała coś Ty tam odmawiała hahahah:-D
biały Kuotek śliczny:tak:

Made, tak, tak cudny:-D dziś atakował chłopczyka:szok::sorry2: a wiecie dlaczego?:-D Bo podobała Mu się bluzka z tym ludzikiem z toy story:-D ale miałam ubaw:laugh2: chłopczyk uciekał,a Mały dawaj za nim:-D i do bluzki:-D

Ostatnia edycja:
Dobry:dry:
chyba.....
do piwnicy idę na cały dzień:wściekła/y::confused: z dyrektorką tom co siem chciała koleżankować:eek::eek::eek:
i co teraz?????

Kotek obys siem szybko zagoiła bo na ketonalu to długo tak nie można.....

Made i jak odmówione karne????

Ewcik niezły musiałaś mieć ubaw z Mikosia:)) jak nocka??? Oby szybko bidulkowi wylazły te zeby!

U nas nocka całkiem ok... Za to rano taaaaakąąą awanturę mi zrobiła że nawet nie zdążyłam zębów umyć:szok::szok: Jak tylko wstawałam z łóżka to płacz i lament nieziemski....na szczęście tatuś opanował sytuacje i wogóle mogłam iść do pracy...
chyba zaczyna się ten wiek że dziec się umie obrażać.... ehhhh

jeszcze Mini Rureczkę popodglądam i idę:)

Przyjdę na celebryckom nr 2:)

Bry bry EWCIA & MONI :-)

U nas ostatnimi czasy na topie s a pobudki o CZECIEJ :eek: ale potem dosypianie do 7-8 :cool2:

MONI nie dość że to pajonków, to z dyrektorkom :confused: Żądaj premii, podwyżki, awansu!

EWCIA jak humorki? :sorry:

Idziemy po butlę, kawę i po cążki do pazurków :)

reklama
Do góry