reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

dziewczyny mam pytanie z innej beczki.
a wiec kupila kobieta ode mnie dres po Iwe i w jutro mijaja 2 tyg od zakupu, kasy nie ma , nie odpowida na meile. co robic? wystawic negatywa?dobrze ze to nie byla przesylka pobraniowa:crazy:

reklama
wiola ja to nie wiem bo nigdy nic nie wystawiałam na allegro - ja to tylko kupujacy jak już wiec nie bardzo wiem co powinno sie zrobić w tej sytuacji...

no i dziekuje Wam, ze tak we mnie wierzycie bo ja to jakos tak słabo to widze...:zawstydzona/y:

Poczku... nu u nas dziś właściwie jeden problem - Ola od 6 nie śpi i za bardzo nie wykazuje oznak zmęczenia :sorry: Zęby dokuczają jej ewidentnie i przez to podwójnie nakręcona..
A niee, jest jeszcze i tenproblem, że mi się nie chce i nic nie robię, tylko rano odkurzyłam wszędzie, żeby mała po kłakach psich nie latała.. A do Kamila się nie odzywam, nie gotuję, nie nic.. a poszło tylko o to, że nie chciał rano wstać do szkoły, bo miał "ciężką noc i musiał się wyspać".. To ja też chramolę, nie ma lekko.

WIOLU nie dam się, już tak mam :/ Piec nam dziś nie działa, nie ma ciepłej wody i nawet palcem nie ruszę, żeby to naprawić, niech się w zimnej myje, albo szuka rozwiązania. A rano też powiem, że nie wstaję, bo miałam ciężką noc.

uuu Kout jest po prostu groźny, jak trzeba to wysuwa pazurki;)))) w sumie racja, z młodym trzeba konkretnie;)))

u nas listopad, w kwestii pogody....mgła, ołowiane niebo i zimno, ale poszliśmy na zakupy i mam czapkę taką lepszą na jesień dla małej...tylko Daniel się spłakał w sklepie o samolot (przecież już ma!!!) i nie dał sobie kupić większych kapci do przedszkola, do których będę mu wkładki ortopedyczne montować, a po wkładki jedziemy w sobotę, jutro zrobię podejście nr 2 z tymi paputami....i muszę małej czapkę wymienić, bo pojechaliśmy z rozmiarem;))) dopiero w domu na spokojnie wyszło;))

Wiolu nie strasz,że auto się zepsuło kiedy mogliście mieć klienta!!!M. wspomina że coś rozrusznik????? szwankuje
a co do spania dzieci, to Maja też kiepsko spała, ja bym się dwa razy wyspała za nią;)) na szczęście wieczorem dzieci padły

Ostatnia edycja:
Ola śpi! Jestem w wannie! Kurczę, ale stres... chciałoby się poleżeć, ale najpierw trzeba się dziarsko szorować, w razie pobudki! Piec działa, niestety jak napisałam swemu, to ten od razu do kolegi zadzwonił i kolega już był i naprawił :/ Nie no..cieszę się ;)))

reklama
hehehe PAULINA no niestety..oprócz tego co najpiękniejsze w człowieku, dzieci czasem potrafią odsłonić to co mniej chlubne :p

To ja jestem jednak hetera i bym papauty i czapę mierzyła w sklepie mimo protestów i brała :eek: chociaż w sumie nie pamiętam... zobaczymy jak Ola podrośnie :-p

Do góry