reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki forever!

a mój M. po 7 jechał rowerem do pracy z Danielkiem, którego odholował do przedszkola, nie ma zmiłuj musi w piątek zawieźć naszą lagunę a przywieźć nowe auto...ciekawe czy laguna przejedzie te 140km???....oby;))

Kout ty masz taki bujak dla małej z little tikes?taki niebieski???bo chcę kupić dla Anastazji i Gabrysia na gwiazdkę i chciałam się spytać o opinię, czy warto???

reklama
teoretycznie może być dla 6 mies. i 2 letniego dziecka??? czy lepiej kupić łosia do bujania w ikea?? żaden pluszowy bujak nie może być...bo pies go zje...już jednemu bujanemu tygryskowi odgryzł łeb a potem go wykończył...a pies łagodny, tylko że znudzony...

Dzień dobry :)

Kotku czy doszła przesyłka??

Wiolu też szukamy fotelika i z wielu opinii wywnioskowałam, że fotelik 9-36 nie jest zbyt dobry. Bo siedzi w nim dziecko, które ma pół roki i takie które ma kilka lat. Już samo to jest dziwne dla mnie, bo proporcje ciała sa przecież zupełnie różne :o nie wiem jak jest w tych fotelikach które pokazałaś, ale w sklepie facet pokazywał nam maxi cosi tobi i romer king i proponował taki 9-18, bo można je rozkładać do pozycji półleżącej, natomiast te 9-36 są tylko siedzące. Jest to oczywiście moje skromne zdanie :)

Ostatnia edycja:
Paulina to bedzie Iwy fotelik a Franio sie przesiadzie w obecny Iwy fotelik to mamy problem z dopinaniem pasow w foteliku 0-13 kg

a moze masz jakies propozycje sensownych fotelikow?

czesc RURKA

Wioluś wszystkie które pokazałaś są sensowne;)))) wszystkie mają regulowane oparcia, w razie gdyby mała zasnęła, zdejmowaną tapicerkę do prania, tylko ten jeden ma wspomniane o tym systemie sps- i podoba mi się kolor violet;))) te inne może są bardziej wizualnie ładniejsze;) a ja mam dla Mai zwykły coneco zenith od 9-25kg i też daje radę;)
foteliki zawsze kupuję nowe, tylko się zastanawiam, ile Iwa teraz waży?? nie lepiej jej kupić fotelik tak na przyszłość, taki w kategorii 15-36kg???bo dzieci szybko rosną i zaraz ten 9-36 może być za mały....szczególnie jeśli chodzi o wysokość dziecka

reklama
Do góry