reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

reklama
Rureczko, hahahah
napisze tak, sprawa, która spędzała mi sen z powiek od ponad dwóch lat w końcu doczekała się swojego końca:-):tak:

Ewciu! super! zdradz szczegoly! gratuluje!

ostatnio kochane cos gorzej operuje czasem.. a moze lepiej jesli z innej strony popatrzec. paczuszka zaczela wczesniej zasypiac c o jakis czas ale to oznacza, ze duzo wczesniej sie budzi. do tego kupy ze lsuzem takie, ze ho.. oddalam juz do analizy.
no i jak wchodze i cyzta o sie jakos nie moge wdrozyc w dyskusje ale wiedzcie, ze jestem, wspieram, tesknie i caluje!

nie wiem czy można więcej być zabieganym niż ja;))))

mała mało mi dziś spała, potem obiad, bieg po Danielka, plac zabaw- bo pogoda piękna dziś u nas a w międzyczasie to prąd nawet ukradli;))) a zaraz do dentysty...

o Maja bam zrobiła, idę pocieszyć;))

Asionku, oj... współczuję...
ale zapewne jeszcze jedno spanie będzie miał, to moze sobie "odbije" to pierwsze:tak:

no bylo 2 moze z 30 min. zdarzylam kawe dopic i koniec hehe
nic moze bedzie dobrze spal dzisiaj ? :)))

Tralalalala trala lalala lalala :-D:-D:-D:-D
dziękuję za kciuki:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D

super :)))) nie wiem o co chodzi , ale bardzo sie ciesze !!

Ewciu! super! zdradz szczegoly! gratuluje!

ostatnio kochane cos gorzej operuje czasem.. a moze lepiej jesli z innej strony popatrzec. paczuszka zaczela wczesniej zasypiac c o jakis czas ale to oznacza, ze duzo wczesniej sie budzi. do tego kupy ze lsuzem takie, ze ho.. oddalam juz do analizy.
no i jak wchodze i cyzta o sie jakos nie moge wdrozyc w dyskusje ale wiedzcie, ze jestem, wspieram, tesknie i caluje!

no poczatki byly super tez mialam kupee czasu na BB hehe , a pozniej coraz mniej i mniej ...
teraz to pisze tylko jak S w domu jest
daj znac jak wyniki beda !! oby bylo ok &&&&&&&&& :)

Dobry:)

Kawę mam:)) Świętuję spanie całonocne:)) ktoś chętny??

Panna spała od 19.30 do 4.30:))) O 4.30 się tylko wtuliła i spała dalej do 5:)) mam nadzieję że w końcu znalazłyśmy na nią sposób!!

Tylko kasłać coś zaczeła... I tu pytanie do bardziej doświadczonych mam... kiedy iśc do lekarza?? kaszle od wczoraj, a wąłściwie pokasłuje tak lekko... taki mokry kaszel. Boję się ża jak dziś pójde to jeszcze nic nie wybada lekarka, a jak jutro to że się bardzo pogorszy.... POMOCY!!!

Poczek tak to już jest że im dzieć starszy tym mniej czasu... Ja jeszcze pamiętam jak Mloda tylko leżała na dywanie i jej zmieniałam zabawki i mogłam na kompie siedzieć:) Teraz nawet włączyc nei moge bo łapki pcha....

Asionek jak nocka?

Ewcik jak tam???

Dzień dobry!

Tak sobie myślę, że jeszcze bez kawy da się żyć, ale bez przywitania z Wami NIE! :-)

Ewciu
z tego wszystkiego nie pogratulowałam Tobie wczoraj! Bardzo się cieszę, że się udało! Wiem jak bardzo przeżywasz niepowodzenia (tak samo mam)- więc należało Ci się wczoraj wielkie HIP HIP HURRA! I niech dobra passa trwa! &&&&&&&&&

Moniu no to piękna nagroda za ciężkie odcycowywanie! U mnie panna obudziła się dopiero o 3! Myślałam, że jest wcześniej i nie chciałam dać cyca..Ona próbowała zasnąć, ale nerwowa była. Po pół godzinie sprawdziłam, że jest 3.30 i postanowiłam jednak dać cyca, bo to i tak niezły wynik dla mnie. I wtedy dospała mi ładnie do 7 :-) Także też jestem dumna.

Co do kaszlu to najlepiej jakbyś poszła dziś - np. po pracy? Albo wcześniej. Zawsze można iść drugi raz, ale ja wiem jedno - z kaszlem u dziecka nie ma żartu. Niech lekarz osłucha co tam w oskrzelach się dzieje. Niech da syropek na kaszel. Niech to nie spływa głębiej. Trzymam kciuki i daj znać!

reklama
Lilus widze że u Ciebie też piękna nocka:))
Co do kaszlu to postanowiłam dziś inhalować i oklepywać a jutro iśc do lekarza. Nie jest to jakiś straszny kaszel, tylko takie pokasływanie z odkrztuszaniem i dość rzadko... A jutro jest szansa do naszej dobrej lekarki się załapac bo mam wolne. Dziś nie dałoby rady...

Do góry