Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My mamy teraz 160 cm i myślę, że 3 osoby się spokojnie by wyspały 
Asionku a u Ciebie ile razy cyc był???
A pana nie wyganiaj z sypialni - ewentualnie zmień łóżko na szerszeMy mamy teraz 160 cm i myślę, że 3 osoby się spokojnie by wyspały
Aha Asionku i to nawet nie kwestia zaparcia - bo mała po 2 nocach zaczęła się sama z siebie o wiele mniej budzić. U Ciebie też tak będzie!
lil, moniu - gratuluje przespanych nocy!
asionku co S powiedzial na te lozkowa banicje?kciuki, zeby szybko nat zaczal lepiej spac!
u nas tak sobie. na raz nie przespala wiecej niz 2,5h. ciagle chce jesc a potem sie wierci, steka, marudzi i juz odkrylam, ze chodzi o pieluche. o 4 jak zmienialam to siku tyle, ze nawet pielucha dla slonia by tego nie zmiescila. o 8 znowu tyle samo. jak tylko wyjmuje pieluche przestaje stekac i sie wiercic. jesc w nocy chciala co 2-2,5h. zasnela najpierw ladnie u siebie w lozeczku ale jak sie po polnocy obudzila to juz spala tylko na mnie. nie ze mna. na mnie. najpierw je. zasypia pod cycem. jak sie tylko ja dotkni/ruszy placz a jak sie nie ruszy to spi tak dwie godziny. mi jest niezbyt wygodnie spac na siedzaco a z drugiej strony sen, to sen. Powalcze jak przyjedzie mama m, bo walka bedzie ode mnie wymagala pomocy w ciagu dnia, zebym nie zasnela idac...
a co do czasu na cokolwiek... zosia juz pieknie umie sama sie soba zajac. czasem do pol godziny wyrzymuje bujaczku/lozeczku sama (ale rzadko). wymaga raczje, zeby ktos ciagle byl, pokazywal zabawki, udawal glupka, robil z siebie blazna. musi sie dziac - a przeciez przed tv jej nie poloze. do tego chce spac na moich rekach. Ale wczoraj wzielam ja w bujaczku do kuchni i pieknie przez 40 minut gotowalysmy a ja w przerwach na krojenie latalam jej wazka i pszczolka nad oczami. a ile usmiechow przy tym bylo! usmiechy i gaworzenie sa the best!