Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kolejnymademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:kochana dolicz mi jescze do ceny ubranek ,cene puchatkow i wysylki i przeslij numer konta i dane do przelewu
Wioluniu,
Jutro Ci wyślę wielką paczkę z ubrankami dla Frania i Iwonki. Ubranka są GRATIS! I nie chcę słyszeć słowa sprzeciwu, przyjmij je proszę ode mnie, będzie mi niezwykle miło. Obrazki postaram się namalować jak najszybciej i wtedy pogadamy o kosztach.
kolejnymademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:made ale co ty? przeciez sie umawialysmy... nie odpisalam ci wtedy bo wyszlo jak wyszlo ze najpier ja bylam w szpitalu a potem ty...strasznie mi glupio
Kochana,
Wysyłam i cicho sza....miałam to zrobić już wczoraj, ale poczebowałam większego pudła, bo się wszystko nie zmieściło :-) Będziesz pstrykać fotki w ubrankach, a ja będę podziwiać te cukiereczki)) I to będzie Twoja zapłata
![]()
mademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:ale nie moze tak byc zebys robila za naszego sponsora...nie wypada i koniecmademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:made ale co ty? przeciez sie umawialysmy... nie odpisalam ci wtedy bo wyszlo jak wyszlo ze najpier ja bylam w szpitalu a potem ty...strasznie mi glupio
Kochana,
Wysyłam i cicho sza....miałam to zrobić już wczoraj, ale poczebowałam większego pudła, bo się wszystko nie zmieściło :-) Będziesz pstrykać fotki w ubrankach, a ja będę podziwiać te cukiereczki)) I to będzie Twoja zapłata
![]()
Wiolu :-( nie rób mi przykrości, proszę.....
Tu nie chodzi o żaden sponsoring, ja Was nie utrzymuję, dzielę się tym, co mam i nie chcę za to zapłaty, po prostu. Zapłacisz za obrazki i będzie OK ;-)
mademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:dziekuje![]()
Naprawdę nie ma za co Kochana :*
mademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:i tak mi strasznie glupiomademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:dziekuje![]()
Naprawdę nie ma za co Kochana :*
Wiolu!!!
Natychmiast proszę się wyzbyć tego uczucia!!! Natychmiast!))) Ucałować Iwonkę i Franusia od cioci made bardzo, bardzo mocno proszę :*