Jednak zapisałam panne do lekarza... okazało się że naszej lekarki jutro nie ma a dziś jeszcze był do niej 1 numerek. Niania pójdzie, trudno... bo ona też mówi że taki dziwny i nagły ten kaszel i lepiej dzis sprawdzić...
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Monia takie kaszle to lepiej od razu sprawdzić, mnie pediatra straszyła,że nie wiadomo kiedy u dzieci się cholerstwa rozwijają, a do zapalenia płuc to szybka droga, mimo,że czasami nic na to nie wskazuje....lepiej sprawdzić
paulina.pro
Lepiej sprawdzić i być spokojniejszym, może to tylko katarek jej ścieka i próbuje go odkasłać?
a kuku a gdzie reszta???
cholibka, moje dziecko ma ostatnio bunta na spanie....koniec tego dobrego, więc znikam na razie
pozdrawiam resztę niewidocznych
a kuku a gdzie reszta???
cholibka, moje dziecko ma ostatnio bunta na spanie....koniec tego dobrego, więc znikam na razie
pozdrawiam resztę niewidocznych
Ostatnia edycja:
WIOLKA1509
nie mam forum w dupie.
napisalam Made ze jezeli moja osoba mam ja irytowac to wole sie nie udzielac
Made przeczytalam wszystkie nasze wiadomosci i nigdzie nie znalazlam wiadomosci od ciebie ze mam te ubrania przekazac dalej biednym dzieciom.
opisujac sytuacje od poczatku bylo tak:
chandlowalam z Paulina i Made stwierdzila ze ona tez ma ubranka po chlopakach ktore moze mi sprzedac. na co sie zgodzilam. umowilysmy sie ze wysle mi zdjecia na poczte razem z cenami i ja sobie wybiore co chce od niej odkupic.Made przyslala mi zdjecia ale bez cen i stwierdzila ze chce dac te ubranka dla moich dzieciakow( bo wiedziala jak jest u nas sytuacja) , poczatkowo sie na to nie chcialam zgodzic i prosilam zeby Made wycenila ile chce za ubrania. potem sie zgoidzilam i bylam bardzo Made wdzieczna za to co dl nas zrobila bo rzeczywiscie byla to duza pomoc i ulga.
teraz kiedy maly powyrastal z ubranek sa mi juz nie potzrebne i postanowilam je powystawiac na allegro zeby za nie kupic ubrania dla dzieciakow.
dostalam posta od Made gdzie sie obrazila ze wystawilam pas poporosowy od niej , stwierdzila ze to nie ok. poczatkowo zrobilo mi sie glupio ... ale z czasem, po przeczytaniu wiadomosci ktore ze soba wymienilysmy stwierdzilam ze nie zrobilam nic zlego. bo skoro ktos mi pisze ze cos daje to znaczy ze daje i nie interesuje go co sie dalej dzieje z tymi rzeczami. przynajmniej ja tak mam , tez dawalam ubrania dziewczynom po Iwie i nie interesuje mnie czy one je uzyly,sprzedaly,wyrzucily do kosza czy jeszcze co innego.
wydaje mi sie ze nic zlego nie zrobilam wiec prosze nie robic ze mnie naciagaczki a wrecz zlodziejki!!!!!
Made w najblizszym czasie postaram sie wplacic ci na konto pieniadze za ubranka ktore dalas moim dzieciakom i dziekuje za pomoc.
to tyle
aha
Madziu przepraszam ze tyle musialam przeze mnie sie wycierpiec. kocham sie strasznie:-*
napisalam Made ze jezeli moja osoba mam ja irytowac to wole sie nie udzielac
Made przeczytalam wszystkie nasze wiadomosci i nigdzie nie znalazlam wiadomosci od ciebie ze mam te ubrania przekazac dalej biednym dzieciom.
opisujac sytuacje od poczatku bylo tak:
chandlowalam z Paulina i Made stwierdzila ze ona tez ma ubranka po chlopakach ktore moze mi sprzedac. na co sie zgodzilam. umowilysmy sie ze wysle mi zdjecia na poczte razem z cenami i ja sobie wybiore co chce od niej odkupic.Made przyslala mi zdjecia ale bez cen i stwierdzila ze chce dac te ubranka dla moich dzieciakow( bo wiedziala jak jest u nas sytuacja) , poczatkowo sie na to nie chcialam zgodzic i prosilam zeby Made wycenila ile chce za ubrania. potem sie zgoidzilam i bylam bardzo Made wdzieczna za to co dl nas zrobila bo rzeczywiscie byla to duza pomoc i ulga.
teraz kiedy maly powyrastal z ubranek sa mi juz nie potzrebne i postanowilam je powystawiac na allegro zeby za nie kupic ubrania dla dzieciakow.
dostalam posta od Made gdzie sie obrazila ze wystawilam pas poporosowy od niej , stwierdzila ze to nie ok. poczatkowo zrobilo mi sie glupio ... ale z czasem, po przeczytaniu wiadomosci ktore ze soba wymienilysmy stwierdzilam ze nie zrobilam nic zlego. bo skoro ktos mi pisze ze cos daje to znaczy ze daje i nie interesuje go co sie dalej dzieje z tymi rzeczami. przynajmniej ja tak mam , tez dawalam ubrania dziewczynom po Iwie i nie interesuje mnie czy one je uzyly,sprzedaly,wyrzucily do kosza czy jeszcze co innego.
wydaje mi sie ze nic zlego nie zrobilam wiec prosze nie robic ze mnie naciagaczki a wrecz zlodziejki!!!!!
Made w najblizszym czasie postaram sie wplacic ci na konto pieniadze za ubranka ktore dalas moim dzieciakom i dziekuje za pomoc.
to tyle
aha
Madziu przepraszam ze tyle musialam przeze mnie sie wycierpiec. kocham sie strasznie:-*
Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
Made by Made :*
I pojawiły się sprzeczności...
Nie wiem co z tym zrobicie, naprawdę nie wiem, ręce mi opadają.
Nie wiem co z tym zrobicie, naprawdę nie wiem, ręce mi opadają.
mademoiselle
WIOLU_ teraz to przegięłaś! Nie dość, ze podkuliłaś ogon i jak tchórz uciekłaś, to jeszcze śmiesz pisać, że nie było między nami takiej umowy.
Niestety nie masz w zwyczaju odsyłać w PW kopii, więc nie mam jak tego udowodnić. Niemniej jednak, gratuluję taktyki, oby tylko Lil kiedyś przez Ciebie nie płakała
Niestety nie masz w zwyczaju odsyłać w PW kopii, więc nie mam jak tego udowodnić. Niemniej jednak, gratuluję taktyki, oby tylko Lil kiedyś przez Ciebie nie płakała
WIOLKA1509
nie wciagaj w to Lil
za to ma zwyciaj nie kasowac privow.
pierwszy post
Wiolu, ja to mam problemy z ustalaniem ceny....długo się nad tym zastanawiałam. Niektóre ubranka noszą ślady użytkowania, są to przeważnie bodziaki, a niektóre praktycznie w ogóle....Wypośrodkowałam to wszystko i kwota, która byłaby zadowalająca, mam nadzieję, że dla nas obu to 100,00 zł.
Wyślę Ci jeszcze kilka ubranek, których zdjęć nie wysłałam, bo się suszyły. Wszystkie ubranka są wyprane, niestety nie wszystkie wyprasowane.
potem byla cisza bo tego pierwszego posta napisalas mi ja bylam w szpitalu z malym
kolejny
kolejny
kolejny
to sa wszystkie privy jakie wymienilysmy( wiem ze nie powinnam ich ujawniac ), Made moze chcialas mi to powiedziec ale kurde nie powiedzialas. nic takiego nie pamietam .
za to ma zwyciaj nie kasowac privow.
pierwszy post
Wiolu, ja to mam problemy z ustalaniem ceny....długo się nad tym zastanawiałam. Niektóre ubranka noszą ślady użytkowania, są to przeważnie bodziaki, a niektóre praktycznie w ogóle....Wypośrodkowałam to wszystko i kwota, która byłaby zadowalająca, mam nadzieję, że dla nas obu to 100,00 zł.
Wyślę Ci jeszcze kilka ubranek, których zdjęć nie wysłałam, bo się suszyły. Wszystkie ubranka są wyprane, niestety nie wszystkie wyprasowane.
potem byla cisza bo tego pierwszego posta napisalas mi ja bylam w szpitalu z malym
kolejny
kolejnymademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:kochana dolicz mi jescze do ceny ubranek ,cene puchatkow i wysylki i przeslij numer konta i dane do przelewu
Wioluniu,
Jutro Ci wyślę wielką paczkę z ubrankami dla Frania i Iwonki. Ubranka są GRATIS! I nie chcę słyszeć słowa sprzeciwu, przyjmij je proszę ode mnie, będzie mi niezwykle miło. Obrazki postaram się namalować jak najszybciej i wtedy pogadamy o kosztach.
kolejnymademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:made ale co ty? przeciez sie umawialysmy... nie odpisalam ci wtedy bo wyszlo jak wyszlo ze najpier ja bylam w szpitalu a potem ty...strasznie mi glupio
Kochana,
Wysyłam i cicho sza....miałam to zrobić już wczoraj, ale poczebowałam większego pudła, bo się wszystko nie zmieściło :-) Będziesz pstrykać fotki w ubrankach, a ja będę podziwiać te cukiereczki)) I to będzie Twoja zapłata
![]()
mademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:ale nie moze tak byc zebys robila za naszego sponsora...nie wypada i koniecmademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:made ale co ty? przeciez sie umawialysmy... nie odpisalam ci wtedy bo wyszlo jak wyszlo ze najpier ja bylam w szpitalu a potem ty...strasznie mi glupio
Kochana,
Wysyłam i cicho sza....miałam to zrobić już wczoraj, ale poczebowałam większego pudła, bo się wszystko nie zmieściło :-) Będziesz pstrykać fotki w ubrankach, a ja będę podziwiać te cukiereczki)) I to będzie Twoja zapłata
![]()
Wiolu :-( nie rób mi przykrości, proszę.....
Tu nie chodzi o żaden sponsoring, ja Was nie utrzymuję, dzielę się tym, co mam i nie chcę za to zapłaty, po prostu. Zapłacisz za obrazki i będzie OK ;-)
kolejny
mademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:dziekuje![]()
Naprawdę nie ma za co Kochana :*
kolejny
mademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:i tak mi strasznie glupiomademoiselle pisze:WIOLKA1509 pisze:dziekuje![]()
Naprawdę nie ma za co Kochana :*
Wiolu!!!
Natychmiast proszę się wyzbyć tego uczucia!!! Natychmiast!))) Ucałować Iwonkę i Franusia od cioci made bardzo, bardzo mocno proszę :*
to sa wszystkie privy jakie wymienilysmy( wiem ze nie powinnam ich ujawniac ), Made moze chcialas mi to powiedziec ale kurde nie powiedzialas. nic takiego nie pamietam .
mademoiselle
Wiolu, nie chcę tych pieniędzy, po prostu daj te ubranka potrzebującym, tak jak Cię o to prosiłam. Nie mogę Ci teraz niczego udowodnić, bo mam usunięte wiadomości z PW. Zastawia mnie fakt, dlaczego dochodzenie do tego, ze nie było między nami takiej umowy zajęło Ci kilka dni...Odczytałaś wszystkie wiadomości ode mnie na PW i nie znalazłaś? Czy może usunęłaś, co?
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
WIOLU przepraszam, że się wtrącę - jesteś pewna, że nie było między Wami mowy o przekazaniu ubranek potrzebującym?
Jeśli nie było, to chyba to co tu napisałaś powinno być zgodne z wyjaśnieniami jakich udzieliłaś Made prywatnie?
Rozumiem, że to samo pisałaś koleżance na PW?
Jeśli tak, to dlaczego Made jest taka zdziwiona...
Jeśli nie było, to chyba to co tu napisałaś powinno być zgodne z wyjaśnieniami jakich udzieliłaś Made prywatnie?
Rozumiem, że to samo pisałaś koleżance na PW?
Jeśli tak, to dlaczego Made jest taka zdziwiona...