reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki forever!

reklama
Monia, pies Twój sika do kuwety???? Spadłam z krzesła :szok::szok:

Tylko tyle doczytałam..
Widzem, że nikt nie tęsknił, więc idem...kawka zaliczona, czas zabrać się za kwitologię....oby do 15:30....:baffled:

Monia ja poszłam o krok dalej, jeśli chodzi o dzwonki do drzwi, powiesiłam uprzejmą karteczkę,idealnie na dzwonku,że proszę pukać;))) od naszego dzwonka to zawału można dostać;) a jakimś cudem nie możemy dojść jak go odłączyć;))

i na serio sama robiłam te obrazki- koszt całości to tylko materiał, w ikea mb kosztuje ok 20zł ja kupywałam po pół metra każdego rodzaju...wczoraj zauważyłam,że mają też już inne, fajne materiały;)) o tu:
Materiały do szycia, zasłony i więcej - IKEA

a pomysł mi się wziął z tego, że już kiedyś widziałam w ich katalogu taki motyw;))

Ewelinko jak nikt nie tęsknił :-p:-p Pisz pisz pisz....A co do psa i kuwety to ja uważam, że w dzisiejszych czasach niczemu nie należy się dziwić hehehe :-)

Paulinko no to masz ROOM BY IKEA i tyle :-) Super!

Ja powoli uciekam. Już nie powiem gdzie znowu i który raz z rzędu :-p:-p W każdym razie miłego popołudnia!

A my właśnie opuściłyśmy babciną wannę, mała się niebotycznie obsrała, dobrze że wzięłam coś na zmianę! Obiad zrobiłam i spakowałam, Ola nie chce spać cały czas, za to szklany pojemnik z kamieniami zbiła :eek:

Kocur, wiesz, ja mało charakterystyczna, więc może mi się nie udać :-p A na siedzenie dłuższe pozwolić sobie nie mogę....niestety...

Lili, to ja jakaś naiwna i innej daty chyba...bo mnie jeszcze mnóstwo rzeczy dziwi :zawstydzona/y: ;-)

Może ja spróbuję swojego burka z wc korzystać, bo tylko obsrywa mnie podwórka, a ja latam ze szpadlem i zdrapuję :-p

O 16.45 ide oglądac mieszkanie!
58m2, 3 pokoje, 2 piętro, do remontu i tylko 185 tyś... musze wybadać tylko okolicę...
Kciuki prosze trzymać!

Ewelinka ja nie muszem tęsknić:-p:-p:-p A kuwet bardzo wygodna jest:))
Psiak biega codziennie min godz - półtora:) A w soboty i niedziele bierzemy go na długie spacery:))

Ewelina właśnie!!! kurde nie mogę niemieckiej Milki spróbować bo nie mają na ryneczku;( muszę przyjaciółkę poprosić by jej mąż mi przywiózł;)) to wtedy sobie porównam;))

my też po koooopie, druga dziś, ciekawe czy do 3 jak wczoraj dobije???

Lil poczekaj do początku grudnia, to Ci pokażę room by ikea - muszę tylko firanki zmienić;))

reklama
Monia, no ja za Tobą też nie tęsknię. Chcę tylko wiedzieć, jak moja synowa :-D Wiem, wiem...zołza jestem, ale czyż nie najcudowniejsza na świecie? :-D:-D Mój pies całymi dniami na podwórzu...sra, gdzie chce. To ja później mam obsraną robotę i muszę szukać pod każdym krzaczorem, żeby dzieć mnie nie ubiegł :sorry: Stara, poczciwa psina....długo zapewne już nie pożyje....ma już przeszło 8lat. Później żadnego psa!!!! Wezmę se kłota :-D
I wiesz....&&&

Paulina, no koniecznie skosztuj Milki niemieckiej :tak: To już inne niebo w gębie ;-)

Do góry