• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki forever!

reklama
Lil moja mama zrobiła łazienkę i toaletę za jakieś 3-4 tyś. Mój mąż jej robił.
Zapytam go co i ile potrzebne byłoby do takiego remontu - kleje, fugi, farby, gładź, rurki, kolanka i tego typu pierdułki tak? W ogóle to najlepiej zrób mi zdjęcia i wyślij na meila to on popatrzy:)

Lili, o mało nie spadłam z krzesła:szok: 14 tys:szok: toż to chyba jakiś żart:baffled:

a tak w ogóle, to gdzie jest Kuotek:confused:

Liluś, wiem, ze łazienki drogo wychodzą, ale ja mam w plnach zmieścić się w 10 tys i mam nadzieję, ze za rok się uda:-p
a u nas, to też będzie wsio wymieniane, bo ubzdurałam sobie odbicie lustrzane, także rury itd. itp. a do tego jeszcze drzwi trzeba będzie zrobić w innym miejscu a co za tym idzie drzwi+futryna:sorry2: także, póki co K. temu nie mówię:-D
i w ogóle jak nie zamienimy się do przyszłego roku za mieszkanie, to jak wpakujemy w łazienkę, to stąd się nie ruszę:-p:sorry2:
potem pomalutku będę realizowała mój plan remontu:-p
no, ale żeby nie było nr 1 to pokoik Mikołaja:tak:
już wiem jaka będzie jedna ściana, jakie drzwi i póki co to chyba tylko tyle:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ewciu widzę, że plan masz konkretny!!!!!!! A i przypomniałaś mi, że u nas też jeszcze dochodzą drzwi plus futryna.....A 14 tysięcy to niestety takie stawki u nas są :baffled: No nic trzymajmy kciuki za nasze remonty, kupna mieszkań i zdolności kredytowe i na pewno będzie dobrze!

Moniu pocieszyłaś mnie, że Twoja mama dała tyle za remont! Z wanną, wc, umywalką, bateriami i hydrauliką??? I z płytkami??? A jakiego masz maila?? Mam zdjęcia zrobione w sumie...

Ale zaraz muszę z małą wyjść na spacer, bo ileż można w domu siedzieć...

No właśnie gdzie Kocurek?????

Ewciu a przy tych 10 tysiącach ile liczysz za robociznę??? Czy masz kogoś znajomego?

Lili, szwagier w tym "siedzi" także z tym kłopot z głowy:tak:

a K. w drzwiach, junkersach itp
dzrwi, to w ogóle będziemy mieć po kosztach, także z tym mogę zaszaleć:-p

brat też w tym robi,ale z tym, to się nie odzywam, także mam K. i szwagra:tak:

Lili, u nas łazienka wcale nie większa, bo 150 na 180 ;-)
a co do drzwi, tpo pamiętaj, ze zawsze możesz zrobić dopasowanie do obecnej futryny ;-)

Paulina, pa!

Ostatnia edycja:
Ewciu niestety drzwi muszę mieć przesuwane, więc już trzeba całkiem wymienić...no a Ty możesz poszaleć jak masz takie możliwości!!!!!!!! Kurcze pozazdrościć!

Moniu ale jak ja stanę w łazience to nijak nie dam rady objąć całej ściany :-p Nie wystarczą te zdjęcia???:zawstydzona/y:

reklama
Kot się melduje!

Poka nie uwidziałam... :confused:

Wiecie co.... CO WY WIECIE O CEEEENACH......... :-p:-p:-p

Powiem Wam, na ile wycenił nam taki pan jeden zabudowę kuchni... W cenie ceny - robocizna plus materiały. No, ale może zgadniecie? Ja w każdym razie jak usłyszałam to powinnam dostać oskara za reakcję typu luz blues :-D Pożegnałam pana z uśmiechem, a potem szczęka mi opadła z takim hukiem, że ledwiem ją poskładała z powrotem :baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry