reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulina PIĘKNE :))))))) dziękuję! Maja bardzo poważnie podeszła do kolacji :D Jak ona potrafi ładnie do zdjęcia siedzieć! Moja to nieuchwytny cel hahahahaha

Co słychać EMY? :)

niom dino to lepszy pomysł, szczegół że potem się go wystraszył pies moich rodziców;))

a Maja tak ładnie siedzi jak je tylko, potem nie umie się już skupić, a fartuch z ikei do malowania przydaje się też jako mega śliniak;))

nie to był mestatozaur, o ile taki istnieje;))) Daniel ma niesamowitą wyobraźnię;)) a jak święta u koleżanek??? bo u nas spokojnie, przejadłam się i trochę się naodwiedzałam;))

Lilu a ty gdzie?????

Paulina - kreatywność przez Twojego syna przemawia po prostu, nie będzie jak wszyscy tylko po swojemu, oryginalnie :)
Kot - a właśnie się dobijam ostatnimi kawałkami ciasta a marudność mojego syna sięga hen hen.... całe szczęście już śpi...
Byłam ostatnio we Wroc, trzeba przyznać że ten Sky center czy jak go tam zwą urósł wysoko...

DSC_1434.jpgczekam na santa klałsa

DSC_1458 kopia.jpga w prezencie dostałem karton po pieluchach i rolkę po ręcznikach papierowych. Moje ulubione zabawki :)

Mestatozaur brzmi nawet groźniej :cool2:

Ja na razie nie mam jak się rozpisać, bo mi tu ktoś literki miesza ;)

Poza tym ten sam ktoś od paru dni zasypia ok. 23, coraz lepiej, coraz lepiej... :-p Jestem zajechana hehe

Odmeldowuję się na razie ;)

reklama
Do góry