reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki forever!

Ewuniu - no wspaniałe zdjęcia :))))) Kochany i jaki zdolny chłopczyk, ma pełne ręce roboty :-) Pomysł na taborecik z klocków pożyczamy!

Ja rozmontowałam krzesełko chicco (mamy takie samo) Teraz mamy niski fotelik bez tego czegoś między nogami i jest chętnie używany :)

reklama
to tylko moje dziecko nie cierpi swojego krzesełka i zaraz po roczku chciało siedzieć po dorosłemu na taboreciku???;)) ale chociaż powiedzcie mi,że tylko nie moje nie śpi teraz;))????

Kout na Was można liczyć;))) a przesyłka może dotarła do Was???

ja czekam na kuriera....nerwa mam bo w przesyłce od teściowej ma być strój na jutrzejszy bal przebierańców dla Daniela...a jak nie dotrze??????

PAULI - przyszła, dopiero teraz rozpakowuję :)

Tak na styk te ubranka! Ale to dobrze, bo mam już zapas większych, a na teraz akurat mam niewiele :) Jutro się cykniemy na biało-granatowo ;) Ale wiesz co, chyba najbardziej cieszą mnie bodziaki :-D bo najbardziej potrzebowałam właśnie takich i to białych :-p Dziękujemy!

nie ma za co Kout, ta kurteczka jest trochę obłudna wiesz?? wydaje się na styk a starcza i starcza na dłużej, bluza jest już dużo mniejsza, a takie bodziaki to klasyka w szafie, w sumie to był 3pak ale jedną parę, bardziej eksploatowałam i zostawiłyśmy sobie pod sukienkę;)) wredzioch ze mnie;))

oki, dziecko samo się pokłada do spania, idziemy po Danielka, może zaśnie po drodze....

kurka, wyszliśmy na spacer i trzeba było wracać po 15 min bo wszystko mokre, sypie i sypie. No nic, jakoś przetrwamy cały dzień w domu
Paulina - nam do spania też dalekooooo, a za co Danielek bedzie przebrany??
hahah, Igor NIGDY w krzeselku nie chciał siedzieć. Jak je to musi cały czas chodzić, chociażby w kółko, gryz i rundka do okoła pokoju, a dopuki nie chodził to był wrzask :/
Ewcia - przystojniaka masz domu jak się patrzy :)

reklama
Do góry