reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Staraczki forever!

no właśnie Asionek, gdzie te strony na bb do nadrabiania.....

ależ pogoda się robi cudna!!! mnie drugi dzień brzuch męczy, ból jakby ktoś mi w środku wszystko ściskał....a na placu zabaw się dowiedziałam że jakaś grypa jelitówka u nas panuje....nieciekawo, oby mnie nie chwyciło jednak

poszłam z dziećmi o 15 do piekarni po chlebek nasz.....wróciliśmy do domu o 17.....niestety mamy plac zabaw po drodze;))

reklama
Witam,

Emyly
, u nas jakoś leci :tak:
Miki, odpukać, nie choruje:tak: także jest się z czego cieszyć :-)
no i dzisiaj zapisałam go do przedszkola:-p:rofl2: jesteśmy 4ci na liście rezerwowych, także mamy duże szanse, że akurat jak skończy 2,5 roku będziemy mieli miejsce:-)

my też żyjemy;))

Daniel na antybiotyku, Maja odmawia spania w dzień, w nocy też by najchętniej odmówiła, usypianie jej to masakra, a wstaje o 5 rano......
zrobiło się u nas zimno i raczej siedzimy w domu, jutro prawdopodobnie pojedziemy do moich rodziców na majówkę, także w ogóle nas nie będzie;)))

hej :)

u nas deszczowo bylo , plus maly sie pochorowal :/
katar w ilosci hurtowej zielono zloty ... teraz katar przechodzi troche to kaszlec zaczal :( nasza pierwsza choroba :/
takze nocki same wiecie przy takim katarze jakie sa ... w dzien ok na szczescie :)

Paulinka udanej majowki :) jak brzuch ?
widze niezle pobudki macie :/ oby sie malej odmienilo ze spaniem :)

Emyly ja zyje jeszcze jakos zyje pomimo niedospania :/

Ewcia hej :) dobrze , ze maly zdrowy no i fajnie z przedszkolem :)

dzien dobry choc deszczowy . my juz w drodze gdzies w okolicach opola.
Ewcia przedszkolak to powazna sprawa. teraz juz poleci z gorki. kciuki za wolne miejsce.
paulina jak Daniel? do kiexy ten antybiotyk? a moze sprobuj Maji nie klasc w dzien to na wieczor bedzie zmeczona? albo to ten slawny bunt dwulatka :-)
asionek jak sie ma chorowitek Nat? gile zniknely? ile razy w ciagu doby karmisz jeszcze? czy juz moze odstawilas zupelnie?
Kot????? Lil????? hop hop

udNych odpoczynkow ;-)

hej :)

u nas gluty przeszly na ucho .. wsumie przez przypadek sie dowiedzialam i dobrze , ze poszlam z nim do lekarza jednak .. bo ani tempki , ani nie boli go nic , a jednak infekcje ma :/

Emyly udanego wypoczynku :)
a ja Natula to juz od dawna w dzien nie karmie , jakos jak mial 7 m przestalam , czasami dostal w awaryjnej sytuacji typu choroba hehe , karmilam rano i na noc , a teraz mleka juz nie ma .... ale ssak dalej lapie za cycki i przyssac tez sie potrafi na sekunde , ale jednak :) nalog to nalog hehe

a gdzie reszta klanu ?

Lili ?????????? zagladasz tu jeszcze ?? pisz co u was jak maluszki ? jak ty ????

reklama
Do góry