Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Galaxia zaparz sobie herbatkę i załącz telenowele w którym Antonio ma 5 lasek naraz a Juliana jest w ciąży w wujem stryjecznego dziadka od strony matki. Gwarantuję Ci że odmóżdży totalnie i nie będziesz tak juz tego analizowała i się zadręczała.
Annie - buhahahhahaha! weż kartke i machnij jakąś książke na poczekaniu ;p gwaramtuje sukces a i pokusze sie sama o ilustracje do niej! powalasz dzis babeczko powalasz !
Zobaczymy czy te wszystkie specyfiki na sluz pomoga i kazala mi pic 2,5 l wody dziennie. Kurde lubie wode duzo jej pije ale 2,5 l to tak mi troche za duzo. Wczoraj pilam na umor a potem sikaam jak krowa na lace az moja Pati zauwazyla i mowi do mnie " mamo a ty czego sie napilas ze tak latasz?:-)
Książka będzie "Pamiętniki diablika" :-) Diablik to mój psiak który trafił do mnie po potrąceniu samochodem. Piszę go w formię pamiętniczka jako on zaraz Wam tu zapodam fragmentem