reklama

Staraczki grudniowe 2012

Fionka a jaką masz Prolaktyne??
Pam przykro mi w związku ze zdarzeniami z przeszłości :( ja strasznie jestem za dziećmi, i od dawna ( jak pisałam) pragnę maluszka! leczę się od 7 lat na brak samoistnych @ i bardzo nieregularne cykle! W styczniu - 25 lat - najwyższa pora!

Ostatnia edycja:
reklama
Pam- jesteś bardzo dzielna :) No ja skończyłam 22 lata końcem października. Niby nie dużo, żadna z moich koleżanek nie chce słyszeć o ciąży itp. A coraz więcej mi się wydaje, że widzę 16-17-18 latki w ciąży. Moja kuzynka nie ma jeszcze 18 a ma już półroczną córeczkę. Chyba od wtedy tak intensywnie myślę o dzidzi.
Ale też od zawsze lubiłam dzieci. Mój facet też i też bardzo chce je mieć.
Ale też czeka mnie chyba wizyta u ginekologa, bo przyznam się wam- byłam raz w życiu,kiedy miałam chyba 16 lat, bo miałam torbiela, a potem tylko wizyty kontrolne i tyle. WSTYD mi się przyznawać, ale w sumie od tego jest forum nie? :-) Jutro dzwonię i się rejestruję. Muszę zrobić badania itd...

Kasieczek mloda jestes jeszcze :) mam nadzieje ze szybciutko ci sie uda i bedziesz miala swoje dzieciatko.
Ja jestem na studiach i troche sie boje jak to pogodze mimo tylko tych 10h tygodniowo... ale dam rade :) bede super-mama heheh

SeeYou - wizyta wskazana jak najbardziej i jak najszybciej! 18 - 25 - najlepszy wiek na zafasolkowanie!
No na dzidzi to ja mojego musiałam chwile namawiać, ale w końcu się przełamał! :-) no i działamy!:-D
Pam młodo to ja wyglądam - w sklepie zawsze o dowód proszą :-D

Pam- ja też jestem na studiach :) teraz robię mgr zaocznie. Jutro zamierzam zacząć się pomału uczyć, bo akurat mam wolne od pracy. A i tak pracuję jeszcze tylko 2 tygodnie prawdopodobnie.
Zaraz wychodzi moje marchewkowe coś z piekarnika, ale pachnie w całym domu,mmmm :)

Kasieczek- jutro się rejestruję, bez dwóch zdań!
Fajnie tu u was na forum, nie czytam byle jakich, natrafionych przypadkiem, tylko jestem tu z Wami i jakoś tak no wiecie... Nie wszystko można powiedzieć facetowi.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :-) Dopiero teraz zauważyłam już wątek o staraczkach grudniowych :zawstydzona/y:...Jako że,jak niektóre z nas tutaj,również jestem na staraczkach listopadowych,rezerwuję sobie jak najbardziej jednak miejsce wśród was.:-) Staranka były,w piątek,tj.7.12 miała być @,ale do dzisiaj nic...Także modlę się w duchu,że może W KOŃCU się udało..;-) To mój 4/5 cykl (cholera,nigdy nie pamiętam :-D)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry