reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
ja castagnus bralam jak teraz w lipcu urodzilam i Michas odszedl do aniolkow to wlasnie to bralam ale na uwaga.... zbicie pokarmu... lekarz mi to przepisal bo to ziolowe a ja na bromergon mam serducho za slabe...
ja teraz tez niewiem czy trafilam w plodne wszystko wyjdzie z czasem , nie licze i nie nastawiam sie na testowanie az za bardzo bo u mnie to z cyklami na bakier....
ostatnia @@@ mialam 16 listopada a my poszlismy na calosc 2grudnia ...

Ostatnia edycja:
Ja ostatnią @ miałam 9.11,staranka były niedługo potem (wprawdzie bardzo nieregularnie,bo tylko raz na początku dni płodnych i raz w dzień/noc przed owulką.;-) Ale może się uda,kto wie? Staram się nie nakręcać,ale tak uwielbiam to forum,że wchodzę mimowolnie.To uzależnia.:-D:-D

A ja mam pytanie z "innej beczki"....czy któraś z Was miała taki przypadek,że prolaktyna była w normie, a po obciążeniu już poza normą? Tak się zastanawiam czy moje plamienia przed okresem nie są spowodowane własnie prolaktyną, która wynosi bez obciążenia 17.9. Jestem prawie trzy lata po karmieniu,a po naciśnięciu piersi mam jakąś kropelkę...jedna, dwie,ale są. Robili mi USG piersi i pokarmu brak...

annie zdecydowanie za wcześnie, a tak w ogóle to jak długie masz cykle?

seeyou dla zdrowia psychicznego naszego i naszych partnerów fora są nawet wskazane

marka cost. pomógł? i że tak niedyskretnie się zapytam liczycie na jeden strzał?

ja właściwie nie badałam sobie poziomu prolaktyny, ale objawy się zgadzają

reklama
Chciałabym do Was dołączyć. Można?:)
To będzie nas 5 cykl starań, drugi w Duphastonem od 16 do 25 dc. W poprzednim cyklu był monitoring, owulacją była, pęcherzyk był piękny a i tak nic z tego nie wyszło. Dzisiaj 3dc, kolejne staranka wypadają w Wigilię:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry