reklama

Staraczki grudniowe 2012

marcia w ING ... masakra a ja jutro musimy kase wpalacic do hurtowni chyba z doooopy sobie to wyciagn iemy tylko , oni powinni za takie numery placic kary , kuzwa jak bankomat da za duzo to prawie Cie zamykaja , bo masz juz w tym momencie to oddac... moja siostra rozmawiala z szefem bo ona mu kase wplaca na konto przez wplatomat to czekal ostatnio 40 dni... , ciekawe co ja zrobie ...mnie az serce boli...

reklama
no tylko , ze kuzwa jak oni cos przeciagna to mnie szlag trafi ... bo co powiemy w hurtowni... szlag mnie trafia... marcia a u Ciebie ile mniej wiecej to trwalo... u nas powiedzieli ze do 7 dni ale jak nie bedzie kasy do 7 dni to bedziemy musieli nastepnac skladac reklamacje... nawet gadac mi sie nie chce

Anulka - pieknie !! :) ja tez widze bladzorka!

Ja leże w łóżku, na liczniku 38,4 C .. i do rodziny nie pojechałam ;( gorączka przekroczyła granice tolerancji.. słabo to znosze..

A to szkolenie to nie wiem jak ogarne!

Trzymajcie sie kochane!

Ashlee okropnie się dzisiaj czuję. Wszystko mi sie podnosi do góry i muli mnie okropnie. No i spałam już o 21 ale jestem tak zmęczona że szok... :no: Fasola daj mi popalić :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry