Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja niewiem z tym torbielami ale ja mialam okropny bol jajnika teraz przy owulacji , myslalam ze koziolka walne , powaznie...
Co masz w domku na ból gardła? Ja to wiem, że choroba mnie rozłożyła przez staranka bo uważałam, żeby nie brać nic silnego
Tantum Verde można ssać, efekt jak po znieczuleniu u dentysty. Tyle, że smak kiepski, mnie to po nim mdliło..ale skoro ewentualna fasolka była bezpieczna to ssałam właśnie to. Płucz sobie szałwią gardziołko też. Mi bardzo pomogło. A jak tylko przyszła @ to odrazu dorwałam się do Strepsils Intensive hihihihi 
Albo, tak jak pisze Marcia, zrób Betę w poniedziałek. Ja w tym cyklu odrazu śmigam na betę - mniej stresu 
tu na forum wypowiadały się kobiety że zauważyły dużo białego śluzu, ale ile w tym prawdy.
A poza tym każda z nas jest inna.
myślałam by testować ( o ile nie spadnie) 10 dnia po owu, ale boję się rozczarowania. Tym bardziej że piersi bolą @:-(Kasieczek, a mówisz lekarzowi, że jesteś "staraczką"? Bo ja swojemu mówię to mam wrażenie, że to olewa i śmieje się ze mnieCo masz w domku na ból gardła? Ja to wiem, że choroba mnie rozłożyła przez staranka bo uważałam, żeby nie brać nic silnego
Tantum Verde można ssać, efekt jak po znieczuleniu u dentysty. Tyle, że smak kiepski, mnie to po nim mdliło..ale skoro ewentualna fasolka była bezpieczna to ssałam właśnie to. Płucz sobie szałwią gardziołko też. Mi bardzo pomogło. A jak tylko przyszła @ to odrazu dorwałam się do Strepsils Intensive hihihihi
Anulka, powtórz teścikAlbo, tak jak pisze Marcia, zrób Betę w poniedziałek. Ja w tym cyklu odrazu śmigam na betę - mniej stresu
![]()