reklama

Staraczki grudniowe 2012

U mnie strasznie boli mnie podbrzusze i wyzej. Mam takie klucia ze ledwie chodze, i jeszcze kluje mnie tak dziwnie w pochwie od dolu w strone jajnikow. Mam nadzieje ze to cos sie z ta torbiela dzieje ze pekla czy cos bo jeszcze tak nie mialam

reklama
hej, ja dopiero co ciach upieklam...
Marcia , moze faktycznie ta torbiel , bo co innego moglo byc byc z takim bolem...:confused: ja niewiem z tym torbielami ale ja mialam okropny bol jajnika teraz przy owulacji , myslalam ze koziolka walne , powaznie...
Goralka to kiedy najwczesniej testujesz??
Annie, kazda tutaj staraczka z mila checia przyjela by nudnosci z otwartymi ramionami:)
a co u buterki??

marcia może ta franca się wkońcu od Ciebie odczepia i stad te boleści
Anulka spokojnie powtórz teścik albo faktycznie leć na tą Bete w poniedziałek i bedzie wszystko jasne
Karola spokojnie już mówiłam że najważniejsze że nie leci na dół a nawet gdyby to bez stresu i żadnych wykresów mi nie oglądać ;)
marka co dobrego upiekłaś? I kiedy mam być? :D
Kasia weź ty swojego starego niech cię porządnie wygrzeje w łóżku :p

Ja nareszcie mam chwile dla siebie bo dzisiaj była akcja sprzątania świata a konkretnie naszej chaty. Jestem zmęczona ale wolałem się dzisiaj za to zabrać bo dzisiaj po raz pierwszy od dawna miałam sporo sił. A jutro se leżę cyckami do góry :D

Kasieczek, a mówisz lekarzowi, że jesteś "staraczką"? Bo ja swojemu mówię to mam wrażenie, że to olewa i śmieje się ze mnie :evil: Co masz w domku na ból gardła? Ja to wiem, że choroba mnie rozłożyła przez staranka bo uważałam, żeby nie brać nic silnego :tak:Tantum Verde można ssać, efekt jak po znieczuleniu u dentysty. Tyle, że smak kiepski, mnie to po nim mdliło..ale skoro ewentualna fasolka była bezpieczna to ssałam właśnie to. Płucz sobie szałwią gardziołko też. Mi bardzo pomogło. A jak tylko przyszła @ to odrazu dorwałam się do Strepsils Intensive hihihihi :rofl:

Anulka, powtórz teścik :tak:Albo, tak jak pisze Marcia, zrób Betę w poniedziałek. Ja w tym cyklu odrazu śmigam na betę - mniej stresu :happy2:

Karola - no ja właśnie widziałam że my razem podobnie:-D tu na forum wypowiadały się kobiety że zauważyły dużo białego śluzu, ale ile w tym prawdy.:dry: A poza tym każda z nas jest inna.

marka - no właśnie nie wiem:dry: myślałam by testować ( o ile nie spadnie) 10 dnia po owu, ale boję się rozczarowania. Tym bardziej że piersi bolą @:-(

Kasieczek, a mówisz lekarzowi, że jesteś "staraczką"? Bo ja swojemu mówię to mam wrażenie, że to olewa i śmieje się ze mnie :evil: Co masz w domku na ból gardła? Ja to wiem, że choroba mnie rozłożyła przez staranka bo uważałam, żeby nie brać nic silnego :tak:Tantum Verde można ssać, efekt jak po znieczuleniu u dentysty. Tyle, że smak kiepski, mnie to po nim mdliło..ale skoro ewentualna fasolka była bezpieczna to ssałam właśnie to. Płucz sobie szałwią gardziołko też. Mi bardzo pomogło. A jak tylko przyszła @ to odrazu dorwałam się do Strepsils Intensive hihihihi :rofl:

Anulka, powtórz teścik :tak:Albo, tak jak pisze Marcia, zrób Betę w poniedziałek. Ja w tym cyklu odrazu śmigam na betę - mniej stresu :happy2:

JAk byłam pierwszy raz u lekarza to mówiłam, ale też miałam wrażenie jakby ti między uszami puściła! a za drugim razem wiedziałam, ze cykl na straty wiec nei mówiłam - mam w domku do płukania gardła - gargarin i do ssania orofar max, ale nic nie działa. a dobry lekarz z podstawowej opieki zdrowotnej pierwszy wolny termin ma 13 marca! tak to nie ma co iśc do innych starych pierdzieli.. chyba ze do domku pojade.. tam się skołuje od razu wizyte bo sie zna lekarzy! Mam dość, leze, nic nie moge zrobić bo za slaba, jeszcze głowa boli, no szlag mnei trafia! tempke na chwile udało się zbić, a teraz znów rośnie!
Czuje sie tak nafaszerowana że szok! w sumie dobrze ze tak wyszło że nici ze staranek w tym cyklu bo bym ryczała jak bóbr chyba!

Kasieczek - <przytulam> w takim razie....:confused: Ja to taki chorowitek - jak i Ty...
Ale jak sobie dobrze przypomnę to Ashlee razem ze mną chorowała i zaraz potem zaszła.... i wyzdrowiała :-) Jest więc nadzieja :happy2:

Dobranoc Dziewuszki! Do juterka, wpadnę po pracy :)

Ostatnia edycja:
goralka, to wez kup test z czuloscia 10 ... powinno byc cokolwiek widac jak cos:) i pamietaj... ze objawy we wczesnej ciazy sa czasami identyczne , u mnie tak bylo ... z Michalkiem piersi mnie bolaly i tak juz zostalo z Oliverem tez tylko sie nie zorientowalam zbyt wczesnie... no i teraz to znow bylo tak ze piersi nie byly tkliwe , choc i teraz przed @@ tez nie byly moze juz nie sa wrazliwe na hormoniska:) ja bym kupila z ta czuloscia test i jechala z koksem:)

reklama
Witam sie w niedziele!

mi po malu przechodzi bol ale jeszcze czegos takiego to ja nie mialam , licze na to ze torbiel pekla bo mialam takie objawy jak podczas owulacji tylko ze o wiele silniejsze tzn. Klucie , rozpieranie , dzgalo mnie przy kazdym kroku i takie uczucie jakbym miala kolke jelitowa albo cos w tym stylu az sie moj maz wystraszyl i zagladal do mnie bo ja juz o 20 w lozku, zwinieta w klebuszek probowalam jakos se radzic o ketonal i nospa nie pomagaly. Dzis jeszcze troche kluje ale juz jest lepiej. Wizyte mam za dwa tygodnie to zobaczymy.
milej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry