nanncy kurcze, przykro mi, może rzeczywiście pomyśl o odpuszczeniu bo bardzo to przeżywasz, denerwujesz się a to nie sprzyja staraniom a wręcz przeciwnie, stres i silne emocje mogą rozregulować Ci cykl.
poczekaj na przypływ gotówki a do tego czasu, wyluzuj, nie mierz tempki, nie myśl o zajściu w ciąże, ciesz się wiosną, idź do fryzjera, do kosmetyczki, zrób coś dla własniej przyjemności!!!!
a ja znów chora
tym razem zapalenie zatok... w piątek dostałam Zetamax, pomimo, że to bardzo silny antybiotyk nie zadziałał na mnie nic a nic

. Dziś dostałam Doxycyklinę i to podwójną dawkę, może to mnie wreszcie postawi na nogi.
Znacie jakieś sposoby by ulżyć sobie podczas zapalenia zatok?
Ja już wypróbowałam grzanie soli i trzymanie jej w woreczku na czole, termofor z ciepłą wodą i inhalacje z gorącej wody, soli i sody oczyszczonej i nic mi nie pomaga
nos zapchany, głowa boli okropnie, nawet stąpać nie mogę zbyt intesywnie bo przy każdnym stąpnięciu chce mi rozsadzić głowę
to plamienie uznaję za skąpą @, tak jak 2 cykle temu. W sumie jest poprawa o 50 %, bo wcześniej nie miałam owulki wcale a teraz będę miała co drugi cykl!
w sumie lepsze to niż nic, co nie? :-)