reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marcia, bardzo współczuję całej sytuacji i całe szczęście, że mama odzyskała przytomność i wszystko tak się ułożyło, że trafiła do szpitala, do którego chciała. Nasza służba zdrowia to jakiś istny koszmar!
Co do torbieli - też uważam, że pękła u Ciebie i pewnie ten cykl będzie piękny,beztorbielkowy i bezbólowy.

Emalia, ja już dzisiaj testowałam, narazie negatyw. Następne testowanko zrobię w środę :)

A tak poza tym, miałam dzisiaj sen, że zobaczyłam II kreseczki na testach a sny, w których widzę konkretny przedmiot (w tym wypadku test) spełniają mi się często w granicach 2-5 dni hehe. Wcześniej śniło mi się, że te II widzę na konkretnym teście Pink Express ale narazie nie wyszło, ciekawe jak teraz...:sorry2:

reklama
Anie-trzymam mocno kciukii czekam na dobre wiesci i moze jakies foteczki :*
Nancy- ja tez dzisiaj zaszalalam i zrobilam, ale jestem dopiero 6-7 dni po owu. Ja widze cien cienia,ale wiem ze to moze byc moja chora wyobraznia :) W srode tez testuje :) Moze teraz nam sie uda? Trzymam kciuki
Ashlee- jak sie czujesz?

A ja dzisia jna 16;45 mam wizyte u gina i w końcu odbiorę moje wyniki.

Dziewczyny, ja już normalnie nie mogę.....mam zapalenie pęcherza! :no: Nagle dziwnie się poczułam, pobiegłam do toalety i oczywiście znajome objawy, parcie na pęcherz, pieczenie, jakby dreszcze... Zawsze brałam na to antybiotyk i tylko to mi pomagało a teraz to 25dc i nie mogę go wziąć...co mam robić? Nie wiem nawet czy iść jutro do pracy? :((( Strasznie cierpię, boli i piecze.....Pociłam się jak nie wiem, zmierzyłam temperaturę pod pachą 37,4 więc podgorączkowy, stan zapalny jak nic! Wzięłam Uromaxin i Furagin, pani w aptece powiedziała, że mogę ale ja wiem, że to mi nie pomoże.... Idzie się załamać....

Aha, no i jeszcze jedno, pani w aptece powiedziała, że furagin można wziąć i ja też słyszałam, że w ciąży można go brać ale na necie wyczytałam, że można ale w I trymestrze nie :/ ja już wzięłam 2 tabletki..nie wiem co dalej...

Emalia, ja dzisiejszy test miałam negatywny a następny miałam robić w środę ale zapalenie pokrzyżowało mi wszystkie plany...Zakupiłam już na jutro test o czułości 10ml a w środę może pójdę na Betę. Długo bez antybiotyku nie wytrzymam...

Ostatnia edycja:
czesc dziewuchy!

Dzieki za słowa otuchy ale z moja mama jest zle, siedzialam dzisiaj u niej pol dnia w szpitalu i jest strasznie sina kazda czynnosc nawet jedzenie powoduje to ze nie ma czym oddychac. jestem załamana , ja sama tez jestem chora mam zawalone gardło i z nosa mi cieknie i dzisiaj odebrałam wyniki i chlamydi nie mam ani mykoplazm posiew z pochwy idealny ale mam lamblie:szok: takze musze przeleczyc cała rodzine. nie wiem czy jutro zdaze do lekarza na ten niby monitoring bo nie wiem w ktora strone mam leciec.

annie , i jak badanie?
ja dzis u gina pecherzyk jeszcze malutki 3 mm , czyli tak jak sadzilam ze poprostu pozniej owulka , dlugi cykl i to dlatego , mam przyjsc w poniedzialek na usg, badal mnie na koziolku i powiedzial , ze pochwa uwaga" aksamitna":-D i ze szyjka i macica rozpulchniona , ze to wczesna ciaza... wiec termin napewno z 2 grudnia przeniesie sie na pozniej , karte ciazy juz mi zalozyl , ale mam nadzieje ze za tydzien bedzie juz widac dzidzie :)

Marcia, współczuję....naprawdę.... :(( Trzymaj się jakoś. Co do lamblii - moja koleżanka je miała, dobrze, że je wykryłaś bo wiele dolegliwości powodują, między innymi bóle brzucha, takie kolkowe, jak te nasze :confused: Kiedyś czytałam o tym, jak szukałam informacji o moich bólach brzucha i z lambliami też się zgadzało. Może też je mam?
Życzę Twojej mamie powrotu do zdrowia, Tobie samej Marcia również a dodatkowo życzę Ci siły na to wszystko:-(

Dziewczyny, a może ja pójdę jutro do lekarza, chyba nie dam rady iść do pracy...mąż by mnie zawiózł na bete, jak wyjdzie negatywna to wezmę antybiotyk?

Ostatnia edycja:
marcia--> zdrowia dla Mamy
Nanncy--> z tym lekarzem, to dobry pomysł. Nie ma co na własną rękę brać albo nie brać.
annie--> jak badania?
emalia--> dopiero dziś zobaczyłam, że Ty 6 dni później ode mnie straciłaś ciążę... Przykro mi.

U mnie @, więc cykle po zabiegu 28dniowe, na szczęście. Tak więc po zakończeniu @ możemy zacząć się starać. Jak dobrze mieć Męża na miejscu i nie musieć latać jak Kuna w "lejdisach" do Irlandii :-) Czy do Belgii,hahahaha:-D

reklama
Hej dziewczyny :)

U mnie jeszcze nic nie wiadomo i badanie przełożone na 30 kwietnia. Smerfik tak się wiertał że nie szło go konkretnie wymierzyć a badanie jest robione od 4,5 cm wielkości. Raz wyszło że ma 4,5 raz że więcej raz że mniej. Więc pewniej bedzie już pod koniec kwietnia.
Oczywiście poryczałam się jak głupia bo widziałam łapki, buzinke i nóżki wierciuszki :D a serducho bije jak dzwon. Mam filmik z badania i ogólnie jestem zachwycona bo rewelacyjna ginka, dostałam fajne bonusy no i nic dzisiaj nie zapłaciłam skoro badania nie było. Później spróbuję wam wrzucić filmik :D

Marcia jeśli mama jest tak silna jak ty a napewno jest to wszystko bedzie dobrze.
Nanncy ja mimo wszystko uważałabym z antybiotykami
Emalka fotek tym razem nie ma bo mam filmior jak twoje wyniki?
Marka bąbel urośnie jak na drożdżach ;)
Avensis pozostaje tylko działać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry