Nanncy
Fanka BB :)
Marcia, bardzo współczuję całej sytuacji i całe szczęście, że mama odzyskała przytomność i wszystko tak się ułożyło, że trafiła do szpitala, do którego chciała. Nasza służba zdrowia to jakiś istny koszmar!
Co do torbieli - też uważam, że pękła u Ciebie i pewnie ten cykl będzie piękny,beztorbielkowy i bezbólowy.
Emalia, ja już dzisiaj testowałam, narazie negatyw. Następne testowanko zrobię w środę
A tak poza tym, miałam dzisiaj sen, że zobaczyłam II kreseczki na testach a sny, w których widzę konkretny przedmiot (w tym wypadku test) spełniają mi się często w granicach 2-5 dni hehe. Wcześniej śniło mi się, że te II widzę na konkretnym teście Pink Express ale narazie nie wyszło, ciekawe jak teraz...
Co do torbieli - też uważam, że pękła u Ciebie i pewnie ten cykl będzie piękny,beztorbielkowy i bezbólowy.
Emalia, ja już dzisiaj testowałam, narazie negatyw. Następne testowanko zrobię w środę
A tak poza tym, miałam dzisiaj sen, że zobaczyłam II kreseczki na testach a sny, w których widzę konkretny przedmiot (w tym wypadku test) spełniają mi się często w granicach 2-5 dni hehe. Wcześniej śniło mi się, że te II widzę na konkretnym teście Pink Express ale narazie nie wyszło, ciekawe jak teraz...

Nagle dziwnie się poczułam, pobiegłam do toalety i oczywiście znajome objawy, parcie na pęcherz, pieczenie, jakby dreszcze... Zawsze brałam na to antybiotyk i tylko to mi pomagało a teraz to 25dc i nie mogę go wziąć...co mam robić? Nie wiem nawet czy iść jutro do pracy?
takze musze przeleczyc cała rodzine. nie wiem czy jutro zdaze do lekarza na ten niby monitoring bo nie wiem w ktora strone mam leciec.
i ze szyjka i macica rozpulchniona , ze to wczesna ciaza... wiec termin napewno z 2 grudnia przeniesie sie na pozniej , karte ciazy juz mi zalozyl , ale mam nadzieje ze za tydzien bedzie juz widac dzidzie
Kiedyś czytałam o tym, jak szukałam informacji o moich bólach brzucha i z lambliami też się zgadzało. Może też je mam?