reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nanncy - oby ten wykres u Ciebie inaczej sie skonczył &&&&!!!

Annie - szukaj pozytywów! zaoszczędzisz na poduszkach i poszewkach dla Twojego! no i na śniadaniach! bedziesz mogła zapodawac naturalną zdrową zupe mleczną :-)

reklama
annie , hehe to uwazaj bo za szybki przyrost wagi tez nie dobrze :) ja w pierwszej ciazy 18 kg przytylam a w drugiej do 6 miesiaca 13 , moj gin zawsze mowil ze potrzebujemy nie wiele wiecej niz jemu zazwyczaj:) ja dzis poszlam zrobi 3 bete i wyszlo ze przedwczoraj bylo368 a dzis 692 wiec jestem juz spokojna:)

Marka - no to możesz się cieszyć! cudownych, nudnych 9 miechów i mało przybranych kilogramków! &&&!! Grudnówką będziesz?

ja dzis sobie odpicowałam mieszkanie! jutro na zakupy z moim bo za tydzien wesele a ja nic nie mam! byłam z siostra szukac kiecy! ale to było kilka dni przed @ i napuchnięta byłam no i co nie włożyłam to tragedia! tak czy siak i tak nie troszke przybyło, pewnie troche to sprawa hormonów, ale i przerwy w ćwiczeniach! już sie smiałam ze jeszcze nie w ciąży a już z dodatkowymi kilogramami!

Kasiu jak dzisiaj biegasz ze swoim po sklepach to go w przymierzalni wykorzystaj :P tak ogólnie żeby sprawdzić czy sukienka się "nadaję" na wesele ;-)

Marka cieszę się że beta ładnie wzrasta :-)

Ja dzisiaj wielka akcja sprzątania i gotowania... po południu przyjadą teściowie, a wieczorem znajomi. Tak więc będę mieć dzisiaj wesoło, dobrze że na ładną pogodę się zanosi to lenia zostawiam w łóżku i biorę się do roboty :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry