Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Marcia, no właśnie dlatego obawiam się, czy to jednak nie torbiel znowu... MOże mam LUF? Pęcherzyk nie pęka a tempka rośnie... Wystarczyłoby pójść do Gina i zbadać ale powiedziałam sobie NIE! W tym cyklu odpuszczam i co będzie to będzie. Prawdopodobnie następny też odpuszczam i dopiero po powrocie z urlopu (okolice wakacji) pójdę na badania cytohormonalne i resztę...
Tyle, że w tym cyklu te kolkowe są jakieś takie nie wiem...inne Dzisiaj np tylko mnie kłują jajniki, na przemian, raz lewy, raz prawy.
Kasia no ja mam taka znajoma co długo sie starali, byli przebadania i niby wszystko bylo ok a w ciaze zajsc nie mogła i na wizycie u gina powiedział do nich " wescie wy sie gdzies łapnijcie w naj mniej odpowiednim miejscu taki spontan " i zaszła w ciąze dlatego tak napisałam . tylko patrz zebyscie skandalu nie wywolali jak was ktos przyłapie
Kasia moja ciotka przyrobiła bejbi w wieku 38 lat jak poszła z wujkiem od dobrych kilku lat na sylwestra wcześniej cały czas w domu a tu raz impreza zaszaleli porządnie i pózniej niespodzianka
Brzuszek to bardziej spożywczy bo mam taki apetyt ze szok. A mój Łukasz ostatnio na stwierdzenie ze "chyba brzuch mi rośnie" stwierdził ze on mi to już od roku mówił
Chociaż dżinsy na siedzaco muszę już odpinac bo mnie gniota
Ja jestem chuda jak patyk a dżinsy też odpinam jak siadam Przyszło to z wiekiem i tak zostało Kiedyś oglądałam program o chirurgii plastycznej i dziewczyna chciała to zoperować a lekarz jej powiedział, że to naturalne, taka siła grawitacji Od tamtej pory nie przejmuję się