reklama

Staraczki grudniowe 2012

dzieki dziewczyny!

kasiu moja mama tez ma zwapnienia w płucach z powodu choroby LAM i tez uratował by ja przeszczep ale jej nikt nie zakwalfikuje do takiego przeszczepu i pewnie nie przezyła by tej operacji z powodu niewydolnosci wielonarzadowej. mam nadzieje ze bedzie silna i tym razem tez sie wykaraska z tego i zabiore ja do domku.:-(

reklama
Marcia dużo zdrówka dla Ciebie i Rodziny z okazji urodzin, wiele siły dla mamy, a dla Ciebie dzidziusia na tą piękną trzydziestkę;)

Kasiu dobra, dobra Ty się tak nie zarzekaj, że od poniedziałku, bo się może okazać, że po weselu już poniedziałek niepotrzebny:PP

Basik owocnych staranek :))

Nanncy - ależ Ci tempka skoczyła! jak tam z zapaleniem?

Zapalenie odpuściło. Łykam ciągle Furagin, lekarka pozwoliła i jest o niebo lepiej :happy:. Jeszcze troszkę mnie piecze czasem ale już nie biegam co chwilę i nie boli przy siusianiu.
Co do tempki - gdybym nie poszła wczoraj na bete, pewnie narobiłabym sobie nadziei dzisiaj :confused: Zerknełam jednak na poprzednie cykle, w każdym miałam dziwny nagły skok tuż przed okresem do 37 stopni ale zaraz potem spadek i @. Teraz pewnie tak samo będzie, brzusio też już boli na @ powoli. Ale humor mi się troszkę poprawił bo miałam dziś miło spędzony dzień z mężem :happy:

hej dziewczynki!

Ja dzis wieczorem juz jade do ciotki, przed tym weselem, no i mnie nie będzie do niedzieli!

także trzymajcie sie cieplutko!

u mnie nudy bo jak inaczej, na monitoring czekanie i tyle, bo poki co w jajnikach cichooooooooooooo!

miłego ;)

reklama
Marka trzymamy mocne kciuki !

Nanncy taka temka mi się podoba;)

Marcia jak się czujesz? Jak u mamy?

Kasia
miłej zabawy! Szalej dziewczyno :D

Annie wykorzystujesz pogodę na spacerki? Ja muszę jeszcze troszkę w domu posiedzieć z młodym po tym wirusie, wczoraj cały dzień z gorączką przespał, a dzisiaj już jest dobrze.

Dziś już po wizycie, dzidziuś ładnie rączką do nas pomachał, aż mi się łezka w oku zakręciła :))

zdjęcie001.jpg

Załączniki

• zdjęcie001.jpg
    zdjęcie001.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 46

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry