marcia30
Fanka BB :)
dzieki dziewczyny!
kasiu moja mama tez ma zwapnienia w płucach z powodu choroby LAM i tez uratował by ja przeszczep ale jej nikt nie zakwalfikuje do takiego przeszczepu i pewnie nie przezyła by tej operacji z powodu niewydolnosci wielonarzadowej. mam nadzieje ze bedzie silna i tym razem tez sie wykaraska z tego i zabiore ja do domku.:-(
kasiu moja mama tez ma zwapnienia w płucach z powodu choroby LAM i tez uratował by ja przeszczep ale jej nikt nie zakwalfikuje do takiego przeszczepu i pewnie nie przezyła by tej operacji z powodu niewydolnosci wielonarzadowej. mam nadzieje ze bedzie silna i tym razem tez sie wykaraska z tego i zabiore ja do domku.:-(
. Jeszcze troszkę mnie piecze czasem ale już nie biegam co chwilę i nie boli przy siusianiu.
Zerknełam jednak na poprzednie cykle, w każdym miałam dziwny nagły skok tuż przed okresem do 37 stopni ale zaraz potem spadek i @. Teraz pewnie tak samo będzie, brzusio też już boli na @ powoli. Ale humor mi się troszkę poprawił bo miałam dziś miło spędzony dzień z mężem 
Powodzenia!