reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dziewczynki tak na szybko :) łóżeczko i przewijak ImageUploadedByForum BabyBoom1380378508.461698.jpg ImageUploadedByForum BabyBoom1380378525.226026.jpg tylko jeszcze naklejki i literki nad łóżeczko pójdą. Teraz skręcamy wózek :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1380378508.461698.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380378508.461698.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 40
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1380378525.226026.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1380378525.226026.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Karola, mój pierwszy test nazywał się Quixx i kosztował ok 5zł. Czułości nie pamiętam ale raczej 25, czyli niby ten słabszy. Tyle, że kreseczka była tak jakby bardzo z boku, okienko jest chyba krzywe, dlatego kreseczkę zauważyłam później.
85.jpg

Następnego dnia robiłam 3 testy różne, w tym jeden o czułości 10 a pokazał najsłabiej. Najmocniej pokazał test Bobo żółty, płytkowy.

Annie, ale słodko !!!!!!!!!!! :-D

Załączniki

• 85.jpg
    85.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 32
annie prześliczne zdjęcia, świetnie to wszystko urządziliście!

nanncy ja mam tyle te tanie testy z allegro, po raz pierwszy kupiłam te czulsze 10 mlU/ml, no i może to był błąd, biorąc pod uwagę to co mówisz, że te wyszły najgorzej :baffled:

karola różnie bywa, bo np. u mnie lepiej się sprawdziły testy te z allegro czulsze

annie cudnie już macie urządzone miejsce dla córci! :)) a ja w sumie dalej w rozsypce, mam na razie tylko ubranka przygotowane już w szafie i łóżeczko, leżaczek i karuzelę skręcone, ale myślę że jakoś z resztą zdążę :))

zdjęcie052.jpg

Załączniki

• zdjęcie052.jpg
    zdjęcie052.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 39
Karola, te z allegro nie są złe, pamiętam właśnie, że Ashlee je robiła :tak: Wiesz co, ja myślę że u mnie zaważyło to, że ten niby najczulszy był strumieniowy. Paskowe, czy też płytkowe są lepsze. To widać już po kresce kontrolnej. W tych strumieniowych zazwyczaj są jaśniejsze i cieńsze, a co za tym idzie testowe kreski też takie wychodzą :crazy:

Ashlee, czyli rozumiem, że na jednej półeczce w szafie spokojnie się można zmieścić :) wczoraj o tym myślałam :)

Nanncy można, chociaż myślałam że się nie pomieszczę. Resztę akcesoriów i kosmetyków myślę, że upchnę w tym organizerze co kupiłam na allegro i przywieszę na łóżeczko :)

Annie
czekam na zdj wózka :) i oczywiście pochwal się jak już przywiesisz literki :)

kusiło mnie, żeby jutro z rana siknąć ale naczytałam się przed chwilą jak to niektórym dziewczynom kilka dni przed @ wyszły II kreski a w dniu @ je zalało :-(

jestem przekonana, że nim mi tam nie wyjdzie, żadna druga kreska, ani cień cienia ale jednak nie chciałabym zobaczyć tego cienia, zacząć szaleć ze szczęścia, że wreszcie się udało a potem przeżyć wielkie rozczarowanie... :zawstydzona/y:

pierdziele, nie testuje, mam za dużego pietra, wolę żyć niepewności hehe :baffled: :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry