Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Karola, mój pierwszy test nazywał się Quixx i kosztował ok 5zł. Czułości nie pamiętam ale raczej 25, czyli niby ten słabszy. Tyle, że kreseczka była tak jakby bardzo z boku, okienko jest chyba krzywe, dlatego kreseczkę zauważyłam później.
Następnego dnia robiłam 3 testy różne, w tym jeden o czułości 10 a pokazał najsłabiej. Najmocniej pokazał test Bobo żółty, płytkowy.
annie prześliczne zdjęcia, świetnie to wszystko urządziliście!
nanncy ja mam tyle te tanie testy z allegro, po raz pierwszy kupiłam te czulsze 10 mlU/ml, no i może to był błąd, biorąc pod uwagę to co mówisz, że te wyszły najgorzej
karola różnie bywa, bo np. u mnie lepiej się sprawdziły testy te z allegro czulsze
annie cudnie już macie urządzone miejsce dla córci! ) a ja w sumie dalej w rozsypce, mam na razie tylko ubranka przygotowane już w szafie i łóżeczko, leżaczek i karuzelę skręcone, ale myślę że jakoś z resztą zdążę )
Karola, te z allegro nie są złe, pamiętam właśnie, że Ashlee je robiła Wiesz co, ja myślę że u mnie zaważyło to, że ten niby najczulszy był strumieniowy. Paskowe, czy też płytkowe są lepsze. To widać już po kresce kontrolnej. W tych strumieniowych zazwyczaj są jaśniejsze i cieńsze, a co za tym idzie testowe kreski też takie wychodzą
Ashlee, czyli rozumiem, że na jednej półeczce w szafie spokojnie się można zmieścić wczoraj o tym myślałam
Nanncy można, chociaż myślałam że się nie pomieszczę. Resztę akcesoriów i kosmetyków myślę, że upchnę w tym organizerze co kupiłam na allegro i przywieszę na łóżeczko
Annie czekam na zdj wózka i oczywiście pochwal się jak już przywiesisz literki
kusiło mnie, żeby jutro z rana siknąć ale naczytałam się przed chwilą jak to niektórym dziewczynom kilka dni przed @ wyszły II kreski a w dniu @ je zalało :-(
jestem przekonana, że nim mi tam nie wyjdzie, żadna druga kreska, ani cień cienia ale jednak nie chciałabym zobaczyć tego cienia, zacząć szaleć ze szczęścia, że wreszcie się udało a potem przeżyć wielkie rozczarowanie...
pierdziele, nie testuje, mam za dużego pietra, wolę żyć niepewności hehe