Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Może umów się do ginekologa. U mnie też się ostatnio spóźniał. Czekałam i czekałam w końcu plamiłam i plamiłam i nadal brak okresu był. W końcu musiałam iść po luteinę na wywołanie okresu, bo bym jajko zniosła 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może umów się do ginekologa. U mnie też się ostatnio spóźniał. Czekałam i czekałam w końcu plamiłam i plamiłam i nadal brak okresu był. W końcu musiałam iść po luteinę na wywołanie okresu, bo bym jajko zniosła![]()
Ja z zeszłym cyklu też tak czekałam i czekałam i naprawdę miałam długo nawet jak na mnie A w tym 34 dc i nadal nie ma masakraMoże umów się do ginekologa. U mnie też się ostatnio spóźniał. Czekałam i czekałam w końcu plamiłam i plamiłam i nadal brak okresu był. W końcu musiałam iść po luteinę na wywołanie okresu, bo bym jajko zniosła![]()
I jak test?Ja rowniez pierwsze dziecko, A staram się już jakieś 3 lata i nic może ten rok będzie lepszy. Obecnie również 34 dc i wczoraj miałam ból prawego jajnika , A dzisiaj z rana bolał tylko trochę A teraz już nic . Zrobiłam test trochę się obawiam że będzie negatywny
Ja chyba też zrobię dla pewności i wtedy lekarz i sprawdzenie co tam się dziejePlanuje iść na nią w czwartek jak @ mnie nie wyprzedzi [emoji16]
Nie robiłam jeszcze może się wstrzymam chociaż do jutraI jak test?
1 dc to zawsze pierwszy dzień krwawienia, nie ważne czy z odstawienia. I koniec cyklu to nie ostatni dzień brania tabletek. Zawsze miesiączka.To ja też powiedzmy w 2 dc, czekając na krwawienie z odstawienia. Mam nadzieję, że organizm już da radę jak najszybciej wrócić do normalności![]()