Anio0lek
Fanka BB :)
Ty masz długie cykle, więc pewnie miałam w tym samym momencie taka sama betęDziś mam 38 DC , 1 dzień spóźnienia @.
Ale bardziej będę cieszyć się z przyrostubyl do czwartku [emoji85][emoji85]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty masz długie cykle, więc pewnie miałam w tym samym momencie taka sama betęDziś mam 38 DC , 1 dzień spóźnienia @.
Ale bardziej będę cieszyć się z przyrostubyl do czwartku [emoji85][emoji85]
Zmierzyłam normalnie dotykowym na czoleja nie mierze temperatury Przez Cały cykl regularnie itp, ja o prostu zmierzyłam temperaturę bo bylo mi strasznie gorąco w twarz
pytam z czystej ciekawości
Tempke mierzy się na śluzówce czyli albo w buzi, albo pochwie albo odbycie. Na czole i pod pachą nie są wiarygodne.Ja właśnie też wczoraj i dzisiaj rano, tak o, zmierzyłam temp pod pachą i pokazało mi 37.6 i 37.3 i zastanawiam się czy @ przyjdzie czy nie![]()
Będzie dobrze ! Najważniejsze to nie tracić nadziei ❤Hej dziewczyny.. pomyślałam że dołączę do Was.. Staram się o dziecko już 3 lata i nic..(dodam że drugie) mam 6 letniego synka ❤w pierwsza ciąże zaszłam w 2 cyklu.. Gdy synek skończył 3 lata chcieliśmy dać mu rodzeństwo.. Moja wcześniejszą gin olala moja sytuację totalnie.. Mówiła że jak zaszłam w jedną ciąże to zajdę też w drugą.. Żadnych badań nic.. Tylko prolaktyna. Chodziłam na NFZ nie było mnie za bardzo stać żeby chodzić prywatnie..Teraz chodzę prywatnie do innej gin.. Poszłam tylko do niej z bólem piersi, przy okazji powiedziałam jej o moim problemie z zajściem w ciążę.. Była w szoku ze moja wcześniejszą gin nic z tym nie zrobiła.. Powiedziała mi że trzeba znalesc przyczynę dlaczego nie ma tej ciąży.. Byłam u niej 3 razy i stwierdziła że nie mam owulacji badała mi ostatnie 2 cykle.. Przpisala mi clo i mam barac teraz od nowego cyklu.(pierwszy raz będę brała clo)
. Nie robię sobie nadziei już praktycznie jej nie mamale postanowiliśmy z partnerem dać sobie jeszcze szansę..
W buzi też dziś zmierzyłam. I też 37.3 . Ale zwykłym termometrem bo owulacyjnego jeszcze nie kupiłamTempke mierzy się na śluzówce czyli albo w buzi, albo pochwie albo odbycie. Na czole i pod pachą nie są wiarygodne.
Ja też mierze w buzi i takim zwykłym elektronicznym.W buzi też dziś zmierzyłam. I też 37.2. Ale zwykłym termometrem bo owulacyjnego jeszcze nie kupiłam![]()
Czyli jeszcze jest nadzieja. Zobaczymy jutro o 14 jak odbiorę wyniki bety. W pracy chyba nie usiedzę ze stresuJa też mierze w buzi i takim zwykłym elektronicznym.![]()
Na tabsach Ci spadnie, moja znajoma z pracy ma gruczolaka przysadki i dwójkę dzieci także jest szansa i dla nas [emoji16]Mam tab przepisane. Akuratnie 630 a miesiąc temu 830
Ależ tak, jedziemy dalej z tematem następny przystanek histeroskopiaNo nie..
Dziękuję za miłe słowa.. Coś tam mam tyćke nadzieiBędzie dobrze ! Najważniejsze to nie tracić nadziei ❤