Gryfin
Fanka BB :)
Też na to liczęMam nadzieję, że małpa nie przyjdzie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też na to liczęMam nadzieję, że małpa nie przyjdzie![]()
Ja bym zrobiła jutro ranoTeż na to liczę☺ bo już dzisiaj nie ma sensu robić testu nie?
![]()
Ale robiłaś pinka, a wszystkie już tu doskonale wiemy, że pinki są do bani i lubią przekłamywać rzeczywistość [emoji28] więc przy innym teście może by już coś wyszło [emoji1695]Wczoraj zrobiłam, biało było [emoji6]
Hahaha to ja zaliczam się do tych 3/4 bo bym na bank jeszcze dziś zrobiła[emoji28] oczywiście rozsądnie jest zrobić jutro rano[emoji85]Ja bym zrobiła jutro rano[emoji846] ale 3/4 dziewczyn jeszcze dzisiaj [emoji1787][emoji1]
Ja wczoraj się czułam tak jakby na okres, delikatnie bolała mnie głowa i podbrzusze.. ale do wieczora wszystko przeszło.. piersi zawsze bolały mnie tak z 5-6 dni przed a w tym cyklu mnie wczoraj zaczęły bolec i zrobiły się takie mega twarde. Mam nadzieje ze nam się udało ! Będę trzymać mocno kciukiWczoraj zrobiłam, biało było![]()
Ile się już staracie ? Masz już dzieci ?Ja tak miałam w poprzednim cyklu. Okres spóźniał się 3 dni, testy białe. Zazwyczaj przed okresem mam takie brązowe plamienia, a nie było nic. Niestety w końcu przyszedł po tych 3 dniach. Ale mam nadzieję, że wam nie przyjdzie
Trzymam mocno kciuki ❤
Mi właśnie spóźnia się 3 dni już. Czekam na wyniki. Co 15 min będę sprawdzaćJa tak miałam w poprzednim cyklu. Okres spóźniał się 3 dni, testy białe. Zazwyczaj przed okresem mam takie brązowe plamienia, a nie było nic. Niestety w końcu przyszedł po tych 3 dniach. Ale mam nadzieję, że wam nie przyjdzie
Trzymam mocno kciuki ❤