Gryfin
Fanka BB :)
Też mi się wydaje że to za dużo, ja brałam na początku Pregna Start ale później zmieniłam na Ovarin i nie mieszamJa odkąd biorę inofem odstawiłam pregnę, bo bałam się, że przesadzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Też mi się wydaje że to za dużo, ja brałam na początku Pregna Start ale później zmieniłam na Ovarin i nie mieszamJa odkąd biorę inofem odstawiłam pregnę, bo bałam się, że przesadzę
No to ja jadę tylko na folik.. jeśli @ przyjdę dorzucę coś do tegoOvarin, wit c lewoskrętna, kwasy omega 3 + wit D3, i wiesiołek

U mnie jest podobnie.Ja też urodziłam syna mając 26 lat .Decyzję o drugim odkładałam z powodu pracy ,a teraz jak już jest ok to nie jest tak łatwo .Ja w tym roku skończyłam 33, mąż 38 tak że czas leci niestety.Ja syna urodziłam mając 26 lat, byliśmy miesiąc przed ślubem jak dowiedziałam się o ciąży. Teraz mamy oboje po 33 lata i dopiero teraz możemy myśleć o drugim, bo mieszkamy jeszcze chwilowo w dwóch pokojach, więc na drugie nie było miejsca. W tym roku kupiliśmy i odbieramy dom, więc jeszcze z dwójkę bym chciała
Sama bym nie brała z siebie... Moja ginekolog mi kazała obaOvarin i pregna start to nie za dużo na raz?
 a że pomogła wielu parom zajść to jej ufam
 a że pomogła wielu parom zajść to jej ufam  nic się mi nie dzieje, wyniki okejka, pregna raz dziennie ,ovarin 2x
 nic się mi nie dzieje, wyniki okejka, pregna raz dziennie ,ovarin 2x takie zalecenie i rozkaz dostałam więc przestrzegam
 takie zalecenie i rozkaz dostałam więc przestrzegam 
A skądA pierwsze było w pierwszym cyklu ?
No to super, tak tylko dopytuje, żebyś sobie nie zaszkodziłaSama bym nie brała z siebie... Moja ginekolog mi kazała obaa że pomogła wielu parom zajść to jej ufam
nic się mi nie dzieje, wyniki okejka, pregna raz dziennie ,ovarin 2x
takie zalecenie i rozkaz dostałam więc przestrzegam

ale jak to było zalecenie lekarza to myślę że oni chyba jednak wiedzą lepiej niż my
ale jak to było zalecenie lekarza to myślę że oni chyba jednak wiedzą lepiej niż my 
Ach... Jak potrzebujesz poplakac to płacz zawsze to później lżejDokładnie ja w tym cyklu mam emocjonalny rollercoster
Też tak mówiłamU mnie 3 cykl starań i jestem bardzo pozytywnie nastawiona! Do trzech razy sztuka
U mnie jest trochę inaczej, miałam depresję i nerwice lękową więc teraz wolę racjonalizować moje odczucia i podchodzę do nich na chłodno, żeby nie dostać kolejnego ataku paniki, to mi pomagaAch... Jak potrzebujesz poplakac to płacz zawsze to później lżejja wczoraj w płacz straszny wpadłam ( nie wiem w sumie czemu normalnie bym tak nie zareagowała) śmiechy hihy i się rozplakalam także niedziela u mamy mojej szybko się zakończyła i pojechaliśmy z mężem i dzieckiem do domu.

Ja tylko Wit C i DDziewczyny a bierzecie jakieś witaminy poza kwasem foliowym ?