naomi89
Fanka BB :)
klikasz tutaj gdzie zaznaczyłam na niebiesko a potem „manual” i wpisujeszŻe tak się wtrace jak wprowadzasz temperaturę że wykres ci się rysuje. Ja wprowadzam dziennie ale nie ma nigdzie wykresu namalowanego.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
klikasz tutaj gdzie zaznaczyłam na niebiesko a potem „manual” i wpisujeszŻe tak się wtrace jak wprowadzasz temperaturę że wykres ci się rysuje. Ja wprowadzam dziennie ale nie ma nigdzie wykresu namalowanego.
No to ja robię tak dziennie i nie ma wykresu temperaturyklikasz tutaj gdzie zaznaczyłam na niebiesko a potem „manual” i wpisujesza ja to korzystam z trzech aplikacji [emoji4]
Zobacz załącznik 1191892
Zerknij proszęJeszcze sprawdz, czy masz zaznaczone w filtrach w zakładce „wykres” Zobacz załącznik 1191894
Zmieniłam. Ale chyba wykres mi nie wyjdzie jak wpisywałam temperaturę F °W ustawieniach zmień sobie temp. na stopnie Celsjusza Zobacz załącznik 1191902
klikasz tutaj gdzie zaznaczyłam na niebiesko a potem „manual” i wpisujesza ja to korzystam z trzech aplikacji [emoji4]
Zobacz załącznik 1191892
Ze tak krótko skomentuje ... sami sie nie wybrali...[emoji31] ciemnogród to nie tylko rządzący to ich elektorat to wyborcy...