nadziejka93
Fanka BB :)
Tylko że u mnie to plamienie nie trwa długo i nie jest obfite. Jest w formie zabarwionego śluzu/spermy ( sorki że szczerośćMam podobnie. Plamienia ok 3 dni w środku cyklu. Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tylko że u mnie to plamienie nie trwa długo i nie jest obfite. Jest w formie zabarwionego śluzu/spermy ( sorki że szczerośćMam podobnie. Plamienia ok 3 dni w środku cyklu. Pierwszy raz mi się takie coś przytrafiło:/
Ja miałam 30 wydaje mi się, że powinno być ok 100. Ja teraz biorę to
Skoro norma jest od 30 to nie powinno być około 100, a zresztą 100 to już górna granica więc też nie dobrze wcale.
Mi lekarze mówią żeby wit d3 była 70 to jest najlepszy wynik.Na moim wyniku były normy od 0 do 150 górna granica dlatego napisała, że wydaje mi się, że gdzieś czytałam, że wynik powinien być w granicach 100.
Mi lekarze mówią żeby wit d3 była 70 to jest najlepszy wynik.
Mi nawet endo gadała że 40 to mało jeśli chodzi o starania. Że przy staraniach powinno być 50 a najlepiej żeby było 70Czyli tak czy tak 30 trochę mało zobaczymy po kroplach sobie skontroluje raz jeszcze [emoji6]
No właśnie kochana nieTeoretycznie badania potwierdziły, że owu może wystąpić do 3 dni po najlepszym płodnym śluzie
Czyli równie dobrze owu może być wtedy gdy jest już sucho, zależy od organizmu
![]()
Hej, wy już w okolicach testowania, a u mnie dzisiaj dopiero 13dcjest ktoś jeszcze na poczatku drogi ? płodnych jeszcze nie czuć, przynajmniej tak mój mąż określił wczoraj przy stosunku
moje cykle to tak 32-34 dni, więc teoretycznie mam jeszcze czas
udanego weekendu
![]()