Martxx1
Fanka BB :)
Który masz dc, kiedy testujesz?No właśnie intuicja nas zwodzi w takim wypadku....
Ja też czuję objawy![]()
Dziewuchy co tam słabo testujecie w tym tygodniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który masz dc, kiedy testujesz?No właśnie intuicja nas zwodzi w takim wypadku....
Ja też czuję objawy![]()
Mam to samo hahaŚciągnęłam ta apke Ovufriend i za cholere jej nie kumam![]()
Trzymam kciuki, u mnie w dwóch ciążach tak było, zero objawów nadchodzącej @Hejka, ja się staram tak naprawdę od kwietnia tzn. Robimy co trzebaten cykl jakoś tak brzydko mówiąc olalismy, zapomniałam spojrzeć na kalendarz, śluz był za to ładny, ale nie czułam pracującego jajnika w dni płodne. Dziś drugi dzień spóźnia się @. Żadnych objaw jej, chociaż zawsze bolał mnie brzuch i piersi. Teraz kompletnie nic. Od wczoraj mam problemy jelitowe
![]()
Trzymam kciuki za wszystkie staraczki![]()
Nie gadajHej, mam pytanie do dziewczyn które korzystają z appki OvuFriend - czy też miałyście sytuacje ze aplikacja przestała wam pokazywać wasze dane wymuszając zakup pakietu premium? Na pierwszym ekranie pojawiła mi się jakaś kłódka, a na detektorze oznak ciąży pojawiły się jakieś przykładowe dane z pakietu premium... próbuje coś z tym zrobić ale ciągle przekierowuje mnie do okna zakupowego :/
Ja już na staraczkach I połowy zauważyłam, że jak ja mam owu to mało testujących dziewczyn, ale na koniec miesiąca ja dostaje @ a kreski ciążowe sypia się jak z rekawaKtóry masz dc, kiedy testujesz?
Dziewuchy co tam słabo testujecie w tym tygodniu![]()
No co za dziadostwo!Nie gadajTy masz najdłużej z nas, więc pewnie jest jakiś czas za darmo a później premium, dziady a myślałam, że jest za darmo, bo nic nie pisało o premium
Oby tak było i u mnieTrzymam kciuki, u mnie w dwóch ciążach tak było, zero objawów nadchodzącej @
Haha, to ze mną jest tak samoJa już na staraczkach I połowy zauważyłam, że jak ja mam owu to mało testujących dziewczyn, ale na koniec miesiąca ja dostaje @ a kreski ciążowe sypia się jak z rekawa![]()