Silence85
Fanka BB :)
Dziewczyny. Zrobiłam teraz Clearblue. I mogę polecić. Tu nie ma wątpliwości  . Tylko za drogi by sprawdzać przed datą @ tak mi się wydaje. Trzymam kciuki za was i uciekam na czerwcowe. Będę was czytać i kibicować. Dziękuję za wsparcie
. Tylko za drogi by sprawdzać przed datą @ tak mi się wydaje. Trzymam kciuki za was i uciekam na czerwcowe. Będę was czytać i kibicować. Dziękuję za wsparcie  Dam znać jeszcze po usg czy wszystko ok
 Dam znać jeszcze po usg czy wszystko ok 

. Tylko za drogi by sprawdzać przed datą @ tak mi się wydaje. Trzymam kciuki za was i uciekam na czerwcowe. Będę was czytać i kibicować. Dziękuję za wsparcie
. Tylko za drogi by sprawdzać przed datą @ tak mi się wydaje. Trzymam kciuki za was i uciekam na czerwcowe. Będę was czytać i kibicować. Dziękuję za wsparcie  Dam znać jeszcze po usg czy wszystko ok
 Dam znać jeszcze po usg czy wszystko ok 

Powodzenia i spokojnej ciąży
 Powodzenia i spokojnej ciąży 

no ale z tym śluzem to tak że nie ma na niego reguły więc poprostu poczekam
 no ale z tym śluzem to tak że nie ma na niego reguły więc poprostu poczekam  tak taki kremowy, gęstwy, i jak wczoraj byłam w pracy i 6h nie mogłam wyjść do WC to faktycznie cały środek wkładki był tego koloru czyli trochę tego leci ale nie jakoś drastycznie ...ale na palcu nie mogę go uchwycić ... Aaaaj no zobaczymy
 tak taki kremowy, gęstwy, i jak wczoraj byłam w pracy i 6h nie mogłam wyjść do WC to faktycznie cały środek wkładki był tego koloru czyli trochę tego leci ale nie jakoś drastycznie ...ale na palcu nie mogę go uchwycić ... Aaaaj no zobaczymy