Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie bolą piersi jak sie dotykam...ale juz nie tak bardzo jak wcześniej. I teraz mam wrażenie że ten bol przychodzi na wieczór.Ja wlsnie tez czuje się bardzo dobrze w sensie boli okresowych. Żadnych. Czasem mnie ćmi jajnik jeden lub drugi lub lekki skurcz i to tyle. Nawet piersi mnie nie bolą. Może to przez przeziębienie
Może jeszcze nic straconego ?mnie bolą piersi jak sie dotykam...ale juz nie tak bardzo jak wcześniej. I teraz mam wrażenie że ten bol przychodzi na wieczór.
już nawet nie myślę o tych kategoriach...Może jeszcze nic straconego ?
To tak jak ja… siedzę i wiem ze lada moment nadejdziejuż nawet nie myślę o tych kategoriach...
To może dopiero owulacja ? Nie przesunęło się ?Heju mnie okresu brak, śluz rozciągliwy jak białko jajka, test biel wizira
![]()
Kurczę No nigdy nie miałam tak, żeby 32 dc dopiero była owulacja.. brałam clo i myślałam ze będzie mniej więcej w terminie.. w dodatku ten okropny ból dwa tygodnie temu, gdzie nie mogłam chodzić, to myślałam ze już poTo może dopiero owulacja ? Nie przesunęło się ?
Śluz w okolicach okresu jednak nie powinien mieć cech płodnego
U mnie 10dc, cech owulacji jeszcze brak, jutro ginekolog to podejrzy co się dzieje![]()