Weronik@29
Fanka BB :)
Nie monitorowalam owulki bylam ostatnio na usg ale po płodnych .A sprawdzałaś czy masz owulację?
Teraz jak sie nie uda chce isc zbadać hormony. Tzn. Kinderwunsch w Niemczech. Chyba na czczo nie trzeba byc co dziewczyny?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie monitorowalam owulki bylam ostatnio na usg ale po płodnych .A sprawdzałaś czy masz owulację?
Ja mam 29Dziewczyny a tak z ciekawości ile macie lat?
Ty w niemczech mieszkasz?Nie monitorowalam owulki bylam ostatnio na usg ale po płodnych .
Teraz jak sie nie uda chce isc zbadać hormony. Tzn. Kinderwunsch w Niemczech. Chyba na czczo nie trzeba byc co dziewczyny?
W grudniu będę mieć 23Dziewczyny a tak z ciekawości ile macie lat?
Nie mam pojecia co tam w ogole jest w pakiecie tych badan ona tak zalecila wiecej nie wiem bo to nowa ginek.Ty w niemczech mieszkasz?
Na czczo nie trzeba być ale nie robi sie wszystkich hormonow w tym samym dniu cyklu.
22Dziewczyny a tak z ciekawości ile macie lat?