• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Girls! Mam jeszcze pytanie techniczne. Jak wyglada u Was tsh? Byłam u lipcu u endo, dostałam eurhyrox minimalna dawkę, bo tsh 2,5. Teraz tsh 1,9, endo mówi, że z takim spokojnie można startować. Cała jeszcze badań tarczycowych jest ok, w sensie „w normie”.
Ja zawsze mialam ok 1.3 - 1.6 ale ostatnio mi skoczyło do 2.3 - lekarz dal skierowanie na usg tarczycy ale wszystko ok. Dodatkowo tf3 i tf4 w normie i te antygeny jakieś tez super wiec nic nie mówił

Ja zawsze mialam ok 1.3 - 1.6 ale ostatnio mi skoczyło do 2.3 - lekarz dal skierowanie na usg tarczycy ale wszystko ok. Dodatkowo tf3 i tf4 w normie i te antygeny jakieś tez super wiec nic nie mówił
No wlasnie u mnie tez tak to wyglądało. Zawsze tsh na poziomie 1-1,3, po hormonoterapii skoczyło do 2,5 i endo powiedziała, że przy staraniach trzeba obniżyć napewno poniżej 2, najlepiej 1,5. I tak sie teraz nad tym zastanawiam, czy może mocniejszy euthyrox nie powinnam sie zgłosić..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry