U
reklama
U
użytkowniczka Co
Gość
Dostałam okres wiec już nieważneA zrób jeszcze jeden test i sprawdź, czy po czasie coś się pojawi. Oczywiście nie mam na myśli jutro rano, ale tak do godzinkijakiś cień chociaż. U mnie cienie po czasie pojawiały się jak coś było na rzeczy, zawsze. I mogą sobie mówić co chcą, ale wiem, co widziałam.

B
B206
Gość
Wspolczuje ale z tą mocą zgadzam się coś w tym jest tak samo czasem beta wywołuje spóźniający się okresWłaśnie dostałam okrescudowna moc testów

U
użytkowniczka Co
Gość
Plus jest taki, że zaczął się nowy cykl i z nim nowa szansa. Jak myślicie, iść na monitoring 30.12 w 13dc czy 3.01 w 17dc? Zastanawia mnie czy w 17dc zobaczy coś jeśli byłoby po owulacji, więc wydaje mi się, że ten 30.12 chyba lepszyWspolczuje ale z tą mocą zgadzam się coś w tym jest tak samo czasem beta wywołuje spóźniający się okres![]()
Madame83
Fanka BB :)
Też myślę, że 30.12 lepiej. Czyli zaczynamy razem nowy cyklPlus jest taki, że zaczął się nowy cykl i z nim nowa szansa. Jak myślicie, iść na monitoring 30.12 w 13dc czy 3.01 w 17dc? Zastanawia mnie czy w 17dc zobaczy coś jeśli byłoby po owulacji, więc wydaje mi się, że ten 30.12 chyba lepszy

Szlag by w bombkę strzelił. Mnie to się nawet testowe nie pojawiajaWłaśnie dostałam okrescudowna moc testów

Hope99
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, ja miałam mieć wizytę w czwartek ale byłam jednak dziś u nowej ginekolog i okazało się, że z tego cyklu nic nie będzie... Owulacja prawdopodobnie była ale endometrium tylko 5mm więc raczej szans na ciążę z takim endometrium nie ma... Ehhh... Jak nie problemy z owulacjami to z endometrium po zabiegu... Ciągle pod górkę...
U
użytkowniczka Co
Gość
Tak, razem raźniej!Też myślę, że 30.12 lepiej. Czyli zaczynamy razem nowy cykl![]()
U
użytkowniczka Co
Gość
To był test facelle paskowySzlag by w bombkę strzelił. Mnie to się nawet testowe nie pojawiaja![]()

reklama
A to na nich się takie pojawiają?To był test facelle paskowy![]()

Podziel się: