U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dostałam okres wiec już nieważneA zrób jeszcze jeden test i sprawdź, czy po czasie coś się pojawi. Oczywiście nie mam na myśli jutro rano, ale tak do godzinkijakiś cień chociaż. U mnie cienie po czasie pojawiały się jak coś było na rzeczy, zawsze. I mogą sobie mówić co chcą, ale wiem, co widziałam.
Wspolczuje ale z tą mocą zgadzam się coś w tym jest tak samo czasem beta wywołuje spóźniający się okresWłaśnie dostałam okrescudowna moc testów
Plus jest taki, że zaczął się nowy cykl i z nim nowa szansa. Jak myślicie, iść na monitoring 30.12 w 13dc czy 3.01 w 17dc? Zastanawia mnie czy w 17dc zobaczy coś jeśli byłoby po owulacji, więc wydaje mi się, że ten 30.12 chyba lepszyWspolczuje ale z tą mocą zgadzam się coś w tym jest tak samo czasem beta wywołuje spóźniający się okres![]()
Też myślę, że 30.12 lepiej. Czyli zaczynamy razem nowy cyklPlus jest taki, że zaczął się nowy cykl i z nim nowa szansa. Jak myślicie, iść na monitoring 30.12 w 13dc czy 3.01 w 17dc? Zastanawia mnie czy w 17dc zobaczy coś jeśli byłoby po owulacji, więc wydaje mi się, że ten 30.12 chyba lepszy
Szlag by w bombkę strzelił. Mnie to się nawet testowe nie pojawiajaWłaśnie dostałam okrescudowna moc testów
Tak, razem raźniej!Też myślę, że 30.12 lepiej. Czyli zaczynamy razem nowy cykl![]()
To był test facelle paskowySzlag by w bombkę strzelił. Mnie to się nawet testowe nie pojawiaja![]()
A to na nich się takie pojawiają?To był test facelle paskowy![]()