Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dokładnie może warto to zbadać, moja koleżanka poroniiła 4 razy aż w końcu trafiła na lekarkę która zleciła badania w kierunku trombofilii i donosiła ciążę zdrowa właśnie biorąc acard i zastrzyki cała ciaze z heparyną.Badałaś się? Na początek polecam badania na trombofilię ze strony testdna.plczasem to "tylko" choć ja sądzę, że aż mutacja pai. Nieraz wystarczy dożucić acard/heparynę i to klucz do sukcesu. Nie ma się co martwić (wiem jak to brzmi ale przeszłam to samo) tylko zacząć diagnostykę
ja już porobiłam badania, czekam teraz na efekty. Jedynie immunologię odpuściłam bo mimo wszystko mam rocznego synka. Ale przy kolejnej powtórce na pewno już pójdę na całość.
Nic nie biorę, mam zalecenie tylko nosić rajstopy uciskowe + zastrzyki przeciwzakrzepowe. U mnie nie wykryto mutacji tylko miałam dwa razy zakrzepice w krótkim czasie.A acard bierzesz czy ci lekarz nie kazal?
Chyba można mnie oznaczyć jako
Test z dzisiaj koło 18 ♥ Jutro powtórzę beta hcg i progesteron i jak będą wyniki to wizyta u lekarza po pracy by dostać zastrzyki przeciwzakrzepowe![]()
DziękujęGratulacje! Zaraz edytuje ❤![]()
Wiecie ze zamiast się cieszyc to zaczelam się bać, ze to znow biochem? Wpadłam w taka panikę, ze mąż nie wiedział co zrobić żeby mnie uspokoic. Masakra
Przyszła beta.. wynik 99. :/ Nie wiem czy nie za słabo. Ale generalnie jutro powinien być okres. Więc może za wcześnie?